Auto Bild SuomiKun sinulle on tärkeintä pysyä kärryillä automaailman uusista tuulista, Auto Bild Suomi on takuuvarmasti juuri sinun lehtesi.

Auto Bild Suomea kustantaa Fokus Media ja julkaiseminen on aloitettu vuonna 2004. Lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa. Lukijoita on 108000 ja levikkiä 37615. Jarmo Markkanen on päätoimittajana.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Auto Bild Suomi tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Auto Bild Suomen tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Lehden esittelyä

Auto Bild Suomi -lehden omat asiantuntijat tutkivat ja testaavat satoja ja taas satoja autoja vuosittain, kaikki tämä kuluttajan näkökulmasta. Mukaan heitetään vielä 100 000 kilometrin superkestotesti, niin harhaostoksien määrä vähenee. Käytettyjen autojen vertailuakaan ei ole unohdettu. Uutuustuotteetkin käydään läpi niin tarkkaan, että jyvät erottuvat akanoista taatusti.

Asiantuntijat vastaavat lukijoidensa kysymyksiin mielellään ja antavat lausuntonsa aina laajan tutkimuksen eivätkä henkilökohtaisen mielipiteensä pohjalta. Vaikka Auto Bild Suomi pureutuukin autoihin ennen näkemättömällä tavalla, on se myös viihdyttävää luettavaa ja katseltavaa. Merkkikohtaisten testien ansiosta jokaiselle autonomisajalle on jotain.

Auto Bild Suomi on asiantuntemusta pullollaan. Autourheilusta kiinnostuneille lehti tarjoilee niin paljon koettavaa ja nähtävää, että muut jäävät rannalle ruikuttamaan.

Artikkelin muutokset

16.9.2016: Lukijoiden määrä pienentynyt 142000 -> 108000
9.4.2014: Lisätty esittelytekstiä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista