TuulilasiTuulilasi pitää lukijansa, autoista kiinnostuneen ja niitä käyttävän, ajan tasalla kaikesta autoiluun liittyvästä.

Tuulilasia on julkaistu jo vuodesta 1963 lähtien ja sen kustantajana toimii A-lehdet. Lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa eli noin joka kolmas viikko. Levikkiä on 53187 ja lukijoita 222000. Jukka Rönkä on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Tuulilasi-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Tuulilasin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Tuulilasin tarjoukseen »

Lehden esittelyä

Auton hankinta on taloudellisesti iso investointi. Siihen on syytä paneutua auton käyttötarkoituksen, ilmaston, kulutuksen ja huollonkin näkökulmasta ennen hankinnan tekoa. Tuulilasi tarjoaa kattavan tietopaketin uusimmista malleista, niiden ominaisuuksista ja käytettävyydestä juuri suomalaissa olosuhteissa.

Auton kustannukset

Auton hankkimisen lisäksi auton omistajalle koituu siitä jatkuvasti kuluja polttoaineen, verotuksen, vakuutusten ja huoltojen ja ajopelin käytön myötä tapahtuva arvon alenemisen muodoissa. Omalle budjetille sopiva kulkuneuvo helpottaa arkea ja vapaa-aikaa. Tuulilasi käy läpi kaikki ajankohtaiset asiat, vertailee ja tutkii. Se on autoilijan paras ystävä.

Autourheilu ja elämykset

Autoista kiinnostuneille autourheilu on tärkeä osa elämää. Tuulilasi katsastaa autourheilun tapahtumia ja ilmiöitä mukavassa muodossa. Osalle autoilu ei ole pelkästään tapa päästä paikasta A paikkaan B, se tarjoaa harrastusmahdollisuuksia, elämyksiä ja tavan nähdä maailmaa. Tuulilasi esittelee hyviä maisemareittejä niin Suomessa kuin ulkomaillakin, sekä testaa luksusautoja joiden rattiin voi unelmissaan istahtaa.

Testejä ja vertailuja

Tuulilasi testaa jatkuvasti automalleja ja autoiluun liittyviä tuotteita autojen käyttäjien keskuudessa, ei vain teoriassa. Vertailuissa muun muassa kotimaisiin sääolosuhteisiin sopivia renkaita, moottoriöljyjä ja muuta, joita ilman autosi ei toimi yskimättä. Ajankohtaisesti lehti esittelee myös autoilun ilmastovaikutuksia, tutkimustuloksia ja uusia säädöksiä, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin myös välillisinä auton käyttäjinä.

Tuulilasi-lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Tuulilasi-lehteä. Lehden numero on 1/2013, jossa on yhteensä 108 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita

8 Skoda Octavia
12 Autovuosi 2013
16 Vuoden auto Suomessa 2013
22 Onko ajokortiuudistus oikeasti tarpeen?
26 Rallin MM 2013
36 Dacia Sandero
40 Toyota Auris
42 Ford Fiesta facelift
44 Seat Leon
50 Testi: VW Golf 1.4 TSI
60 Uusi TL-mittastandardi
74 Audi RS4 Avant
77 Mitsubishi ASX 1.6
82 Honda CR-V 2.2 D
92 10000 km halvalla

Artikkelin muutokset

11.4.2016: Lisätty tietoa päätoimittajasta ja lukijoista

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista