VeneVene-lehti on Suomen suurin veneisiin keskittynyt lehti.

Venettä julkaisee Otavamedia ja se on perustettu vuonna 1966. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja tarjoaa yhden muhkean tuplanumeron. Lukijoita on yhteensä 84000 ja levikkiä 16081. Lehden päätoimittajana toimii Ari Inkinen.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Vene-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Veneen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Veneen tarjoukseen »

Esittelyä

Lehti on täynnä asiaa testituloksista tuote-esittelyihin, venematkailuun ja venesatamiin, ihan kaikkeen veneharrastajan mieltä kiehtoviin asioihin.

Tekniikka ja uudet tuotteet

Lehti esittelee ja testaa uusia veneitä, moottoreita ja veneilyyn liittyviä tuotteita laajasti ja asiantuntevasti. Esittelyt helpottavat ostopäätöksiä ja vertailua, ne pitävät lukijan tiedot ja taidot päivitettyinä kaikesta siitä, mitä veneiden teknisessä kehityksessä ja muotoilussa on meneillään. Aktiivinen veneharrastaja saa lehdestä hyötyä oppimalla lisää ja saamalla omasta veneestään kaiken ilon irti

Venematkailu

Talvella veneen ja veneilijän odotellessa jäiden lähtöä ja ulkoilukauden alkua Vene-lehti tarjoaa paljon luettavaa veneen parannuksesta venematkailuun. Se esittelee kiinnostavia kohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, minne kesän tullen kannattaa lähteä ja miksi. Hyvän ja aktiivisen loman suunnittelu alkaa siis talvella ja Vene-lehti osaa herätellä veneilijän suunnittelemaan parhaat seikkailut hyvissä ajoin. Lehti tarjoaa kattavat esittelyt satamista, joihin kannattaa poiketa ja kertoo sen, kuinka paljon polttoaine maksaa missäkin.

Yhteiskunta ja veneilijä

Yksi keskeinen aihepiiri on yhteiskunta, lainsäädäntö, luonnonsuojelu ja muut laajemmat tahot, jotka vaikuttavat veneilyyn ja joihin veneily vaikuttaa myös. Harrastajan on hyvä tietää uusista päätöksistä ja säädöksistä ajoissa, ettei hyvä loma mene pilalle ikävien yllätysten osuessa kohdalle. Lehti pitää lukijansa ajan tasalla myös kiinnostavista vesiurheiluun – ja ulkoiluun liittyvistä tapahtumista.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Vene-lehteä. Lehden numero on 10/2013, jossa on yhteensä 92 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita:

18 Satahanka XII Kustavissa
22 Suvi 5700 SR CC ja Duo
28 Sea Star 20 Open
32 Faster 495 CC
34 Salona 38
40 Oceanis 45
46 Uiva 13
54 Perheveneilyä avoveneellä
58 Manta Norjasta Irlantiin
62 Landsort
64 Stenskär
91 Wind Surf

Artikkelin muutokset

14.4.2016: Kirjoitettu perustamisvuodesta

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista