VauvaVauva-lehti on oma lehti kaikille lasta haluaville, odottaville ja pienten lasten vanhemmille.

Vauvaa kustantaa Sanoma Magazines ja lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1992 lähtien. Levikki on yhteensä 23380 ja lukijat 81000. Lehteä julkaistaan kerran kuukaudessa. Päätoimittajana toimii Tytti Kontula.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Vauva-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Vauvan tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Vauvan tarjoukseen »

Esittelyä

Toimivaa arkea ja perhe-elämää tukeva lukupaketti parhailla neuvoilla, vertaistuella ja tutkimustuloksilla terästettynä antaa eväitä uuden ihmisen elämän alkumetreille.

Vauvat ja taaperot

Jokaisessa Vauva -lehdessä on runsaasti luettavaa vauvojen ja pienten lasten elämästä, kuinka arki sujuu sulavammin ruokailuista päiväuniin. Aiheet esitellään ihmisläheisesti oikeiden ihmisten tarinoiden kautta. Useat juttusarjat tuovat syvyyttä keskeisiin aihepiireihin ja neuvovat helpompiin arkipäiviin.

Perhe ja hyvinvointi

Keskeinen osa vauvaperheen elämää on myös vanhempien suhde keskenään, isovanhemmat ja muut elämään liittyvät keskeiset henkilöt, näitä huomioidaan lehdessä yhtenä tärkeänä osa-alueena. Äidin virkeyttä ja raskauskiloja hoidetaan innostavilla liikunta-aiheisilla jutuilla, mielen terveyteen ja virkeyteen syvennytään myös rohkeasti odotus- ja vauva-ajan mielialahäiriöstä puhumalla ja lohtua tuomalla.

Odotusaika

Vauva on haaveissa ja odotusaika on oma erityinen jakso ihmisen elämässä niin naiselle kuin lapsen isällekin. Vauva -lehti avaa odotuksen riemuja ja arkipäivää julkkisäitien ja tavallisten ihmisten arkisten tarinoiden kautta. Odotusajan terveys ja jännitys lähestyvästä synnytyksestä koskettavat kaikkia, Vauva -lehti rohkaisee ja neuvoo.

Keskustelut

Vauva-lehti keskustelee avoimesti ja suoraan välillä ristiriitaisiakin julkisia keskusteluita aiheuttavista aiheista sekä aiheista jota hyssytellään. Perheen ja lasten hyvinvointi on tärkeintä ja tämä lehti keskittyy siihen. Jos tuntuu siltä, että tarvitsee luottokumppanin arkeen ja samassa elämäntilanteessa olevien tukea, tämän lehden ympärillä on oma lapsiläheinen keskustelualueensa. Se yhdistää ihmisiä ja perheitä, lehden nettisivuilla avautuu myös mahdollisuus keskustella ja jakaa kokemuksia.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Vauva-lehteä. Lehden numero on 10/2012, jossa on yhteensä 92 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita:

03 Pääkirjoitus
06 Postia
08 Tyrskyjen tiitu
16 Isän roolia ei ole kirjoitettu
18 Vauva-aika
20 Kulttuuri
21 Isän viesti
22 Vauva muistaa hellyyden
26 Kullanmuru kampurajalka
30 Eliaksen eka vuosi
32 Vauhdikkaan sisustajan lintukoto
36 Eka oma tuoli
39 Satumetsän asukkaat
40 Kasvatusvalintoja
46 Uhmaikä = itsenäistymisikä
48 Isi, anna mulle merilevää!
52 Loiskis lomalle
57 Karvanaama ja vauva
58 24 tuntia: äiti kasvoi aikuiseksi
62 Äiti, positiivinen
68 ”Halusin synnyttää huippukunnossa”
72 Kohti rentoa synnytystä
75 Meistä tulee perhe
77 Minun raskauteni
78 Laskettu aika
79 Raskaustesti
83 Neuvola
84 Kuvaukselliset
87 Vapaa pudotus

Artikkelin muutokset

26.6.2016: Lukijamäärä pienentynyt 101000 => 81000 ja levikki 27619 => 23380

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 5, keskiarvo: 4,60 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista