V8 MagazineV8 Magazine -lehti on kaikille niille, joiden harrastus ja elämäntapa liittyy amerikkalaisiin autoihin.

Mahtava paketti lukemista ja katseltavaa autojen rakentelusta, ylläpidosta, upeista autoista ja niiden tekijöistä. Mukana myös alan tapahtumat, uutiset ja tekniikkaa.

V8 Magazinea julkaisi aiemmin Sanoma, mutta vuonna 2014 se siirtyi Fokus Medialle. Lehti on perustettu vuonna 1978. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa eli melkein joka kuukausi. Levikki on 26449 vuonna 2013 ja lukijat yhteensä 135000. Päätoimittajana toimii Jarmo Markkanen.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

V8-Magazine tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras V8-Magazinen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Alkufiilikset

Bensan tuoksua, kumin käryä, kauniita naisia. Sitä on V8-lehti. Lehti esittelee komeimmat harrastajien rakentamat kulkupelit. Näyttää kuinka siitä omasta menopelistä saa astetta hienomman ja sukeltaa mukaan tuunauksen maailmaan.

Nimensä mukaisesti lehti keskittyy ”hieman” isommilla konehuoneilla varustettuihin vempeleisiin, unohtamatta tietenkään ehostusta, jollaista voi tehdä autoille taikka muille renkailla liikkuville menopeleille moottorin hevosvoimista riippumatta. V8 esittelee makeimmat maalaukset ja vanteet aina ennen muita.

Intohimoisen autoharrastajan lehti

Ne, joiden tallissa ja parkissa on muutakin kuin perhefarmari, saavat paljon irti Veekasista. Jokaisessa numerossa monta autoesittelyä runsaasti kuvitetuissa jutuissa. Esittelyissä myös alan tekijöitä harrastajista ammattilaisiin niin työn keskellä kuin esittelemässä upeita valmiita autojaan alan tapahtumissa, kuten näyttelyissä ja kokoontumisajoissa.

Tekniikkaa, varaosia ja kovaa työtä

V8-lehdessä esitellään valmiiden autojen lisäksi erilaisia autoprojekteja vaihe vaiheelta. Lukija saa ideoita ja intoa omiin rakenteluprojekteihinsa. Lehti tarjoaa myös aivan käytännöntason ohjeita ja vinkkejä kaikesta moottorin laittamisesta auton verhoiluun ja pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Amerikkalaisten autojen lisäksi myös moottoripyöräharrastajia ja Harrikoiden rakentelua ja tekijöitä.

Tapahtumia ja kisoja

V8 käy kaikissa alan tärkeimmissä tapahtumissa ja tiedottaa niistä myös etukäteen niin ettei lukija menetä mitään näkemisenarvoista. Tarjolla tietysti kaikki parhaat tapahtumat Suomesta, mutta myös koko Euroopan ja Amerikan kiinnostavimmat tärkeimmät tapahtumat kuvina ja raportteina. Lukijoille myös valokuvakilpailuja, kalenteri ja V8 Market jossa voi ostaa ja myydä alan tarvikkeita muiden alan harrastajien keskuudessa.

Artikkelin muutokset

31.8.2016: Kerrottu ilmestymisen tiheydestä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

1 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 6.2.2013 klo 15:26

    Nyt on kyllä teiän diili kohdallaan, lisää näitä autolehtitarjouksia kiitos!

    T: Rabatti :)

Arvostele tai kerro kokemuksista