TietokoneTietokone on asiantuntijoiden ja harrastajien lehti, joka käsittelee kaikkea tietotekniikkaan liittyvää lujalla ammattitaidolla ja asiantuntijuudella.

Tietokonetta julkaisee Sanoma Magazines ja lehti on perustettu vuonna 1982.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Tietokone-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Tietokoneen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Tietokone-lehti on lopetettu vuonna 2014.

Esittelyä

Lehden sisällössä tiedon ajankohtaisuus on kaiken A ja O, esittelyissä uutuustuotteet, päivitykset, laitteet ja tekijät.

Testilaboratorio testaa ja arvioi

Lehden oma puolueeton testilaboratorio arvioi uusia tuotteita, vertailee hintoja ja ominaisuuksia helpottaen ostajien päätöksentekoa. Lehti tuo esiin kaikki tärkeät tekniset yksityiskohdat, käytettävyyden ja huomioiden tuotteiden käyttötarkoitukset. Testeissä niin kuluttaja- kuin ammattitason tuotteita, joita eivät muut lehdet testaa.

Tuotteet ja alan uutiset

Tietokoneen sivuilta löytyvät markkinoille saapuvat tuotteet vaativaankin makuun ja käyttöön. Lukija, jolle laadukas tekniikka on osa sekä työtä, että vapaa-aikaa löytää lehdestä paljon kiinnostavaa luettavaa. Esittelyiden ja vertailujen ohessa paljon luettavaa alaan liittyvistä trendeistä, toimijoista ja yrityksistä. Tietokone kertoo tekniikan vaikutuksesta työntekoon ja työpaikkoihin, sosiaaliseen kanssakäymiseen, talouteen ja viihteeseen.

Laitteet ja softa

Laitteiden esittelyn, testauksen ja vertailujen ohessa Tietokone syventyy myös softapuoleen Windowsin sovelluksista Linuxiin ja mobiiliversioihin. Jutuissa saatavilla olevia uutuussovelluksia, arvosteluita ja päivityksiä. Tiedät aina missä mennään ja mitä uutta on tarjolla.

Lehti monessa formaatissa

Tietokone-lehteä on mahdollista ostaa irtonumeroina tai tilata kotiin kausittain. Tarjolla on tietysti myös sähköinen lehti ja iPad-versio, jotta lehden lukeminen onnistuisi missä ja milloin vain.

Tietokone-lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Tietokone-lehteä. Lehden numero on 11/2012, jossa on yhteensä 76 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita

4 Pääkirjoitus
6 Ajankohtaista
14 Uudet tuotteet
16 Ensituntumassa iPad mini
20 10 tärkeää kotimaista t&k-hanketta
22 Tulevaisuuden tekniikka
24 Ota ote mobiilista
30 Vaihda laser mustesuihkuun
38 Virtualisointi uudistaa lisensointimallit
46 Kasvuyrityksiä kampukselta
50 Päivitä älypuhelin
52 Lisää puhtia pc-koneeseen
53 Paljonko muistia on riittävästi?
54 Kiintolevy paljastaa tietosi
56 Testattua

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista