Tieteen KuvalehtiKaikenikäisten yhteinen tiedelehti on avannut lukemattomia aiheita, mysteereitä ja tutkimustuloksia.

Lehden julkaisija on Bonnier Publications ja se on ilmestynyt Suomessa vuodesta 1986 lähtien. Tieteen Kuvalehteä julkaistaan 18 kertaa vuoden aikana eli noin kolmen viikon välein. Levikki on ollut vuonna 2014 yhteensä 39010.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Tieteen Kuvalehti tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Tieteen Kuvalehden tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Tieteen Kuvalehden tarjoukseen »

Lehden esittelyä

Tieteen Kuvalehti ilmestyy nykyään 16 maassa, ja sen kiehtovat jutut sammuttavat tiedonjanoa jopa kolmen miljoonan ihmisen tarpeisiin maailmassa.

Asiantuntijuus tieteen alalla

Lehden tasokkaiden juttujen takana on kansainvälinen, useiden eri alojen tutkijoiden ja asiantuntijoiden verkosto, joka takaa tieteellisen pätevyyden, historialliset näkökulmat ja aina päivitetyn tiedon. Tieteen Kuvalehti on runsaasti kuvitettu, laadukas kuvamateriaali ja havainnollistavat piirrokset auttavat sisäistämään ja ymmärtämään usein monimutkaisiakin tieteellisiä löydöksiä.

Historiaa ja kulttuuria

Historia kiehtoo monien mieltä, se avaa myös usein vastauksia siihen, millainen nykyisyys on. Tieteen Kuvalehti esittelee historiantutkimusta koko historialliseksi käsitetyltä ajalta aina nykypäivään saakka, ajankohtaiset aiheet kuten Olympialaisten historia ja erilaiset vuosipäivät antavat lukijoille hyvän tietämyksen aiheisiin.

Valtioiden historia, historialliset henkilöt, erilaisten tapojen kehittyminen ja kulttuurin muovautuminen kiehtovat ihmistä, joka haluaa tietää asioiden lisäksi niiden taustat. Arkeologiset tutkimukset ja artikkelit kurkistavat esihistorialliseen aikaan aina dinosauruksista moderniin kaupunkiarkeologiaan saakka. Puhumattakaan aina yhtä mielikuvitusta kutkuttavista salaliittoteorioista historiallisten tapahtumien ympärillä.

Ihmisiä, käyttäytymistä ja lääketiedettä

Lehden lääketieteelliset artikkelit katsovat sekä menneisyyteen, nykyhetkeen, että tulevaan. Erilaisten hoitomenetelmien, lääkkeiden ja sairauksien historia kuljettavat lukijan nykypäivän huippulääketieteeseen ja tämän päivän ongelmiin joita yritetään ratkaista. Tulevaisuutta hahmotellaan uusien tutkimustulosten valossa hyvin kiehtovalla ja asiantuntevalla otteella. Artikkelit käsittelevät usein myös ihmisen käyttäytymistä niin evolutiivisista, kulttuurisista kuin geneettisistäkin lähtökohdista.

Tieteen Kuvalehden esittely

Esittelen tässä Tieteen Kuvalehteä. Lehden numero on 9/2012, jossa on yhteensä 84 sivua.

Lehdessä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

4 Kysy meiltä
10 Kuvakulma
12 Uutta tietoa
18 Tekniikan ihmeet
20 Utelias mönkijä elämän jäljillä Marsissa
28 Muuntogeeniset imusolut tuhosivat syövän
30 Sokea holkeri on Jäämeren erakko
34 Sähköpaperi taipuu kätevästi rullalle
38 Arkeologit penkovat sodan jälkiä
46 Ihmisen aivoihin ei mahdu enää lisää älyä
50 Itämeren pohjassa virtaa pian maakaasua
56 Tutustu antiikin roomaan numeroina
58 Vauva saa maailman parasta energiajuomaa
62 Ihminen tuhoaa luonnon tsunamisuojaa
70 Arkistoista
74 Ajankuva
76 Testaa itsesi
78 Kommentti
82 Seuraavassa numerossa

Artikkelin muutokset

19.6.2016: Levikki on kasvanut 36269 => 39010

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista