TerassiKevään kynnyksellä ihmismieli halajaa ulos ja pihalle.

Terassia kustantaa Terassi Media Oy ja lehti on perustettu vuonna 2010. Lehdellä on levikkiä noin 12600 ja lukijoita noin 41000-70000. Lehteä julkaistaan kahdeksan kertaa vuoden aikana.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Terassi-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Terassin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Terassin tarjoukseen »

Esittelyä

Terassi-lehti kertookin ulkoilmaelämästä parhaimmillaan. Lehti pursuaa ideoita terasseille, parvekkeille ja isommillekin pihoille. Suomalainen tahtoo nähdä millaista naapurilla on, siksi lehti esittelee pihoja ja parvekkeita täältä Suomesta. Terassi-lehti antaa vinkkejä omille pihoille ja mökkiterasseille. Mitään piha-aluetta ei ole unohdettu.

Näitä ohjeita ja vinkkejä et löydä mistään muualta. Kun piha alkaa näyttää jo elämää nähneeltä, lehden vinkeillä saat pihallesi taas uutta, tuoretta ilmettä, eikä sinun välttämättä tarvitse uudistaa koko pihaa, monissa tapauksissa riittää pieni muutos piristämään ilmettä.

Lehti tarjoilee siis ”kasvojen kohotusta” pihoille, terasseille ja pervekkeille. Terassi-lehdessä on näyttäviä kuvia, joista voit napata parhaimmat vinkit näppärästi ja testata niitä saman tien. Koska suomalainen rakastaa pihaansa, on lehti tuotettu Suomesta suomalaisille.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 5, keskiarvo: 4,80 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista