TalouselämäTalouselämä on asiantuntija, edelläkävijä ja talousalan uutisten kertoja.

Talouselämää on julkaistu jo vuodesta 1938 lähtien ja sen kustantajana toimii Talentum. Lehti ilmestyy perjantaisin. Lukijoita on noin 179000 ja levikkiä noin 81292. Reijo Ruokanen on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Talouselämä tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Talouselämän tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Talouselämän tarjoukseen »

Esittelyä

Mediana se palvelee päättäjien, johtajien ja talousalan ihmisten- ja aiheesta kiinnostuneiden tarpeita. Keskeisinä sisältöinä sijoittaminen, työelämä, yritykset ja taloussuhdanteen niin kotimaassa kuin globaalillakin tasolla.

Kiinnostavia kolumneja ja tiukkaa asiaa miellyttävän luettavassa muodossa. Lehti palvelee lukijoitaan niin printtiversiona kuin iPad-sovelluksenakin. Tilaajat saavat lisäksi käyttöönsä Talouslehden verkkosivujen 500-palvelun.

Eurooppa

Lehti on aina ajan tasalla siitä, mitä Euroopassa tapahtuu. Rahaliittoon kuuluvilla valtioilla yhteiset intressit kohtaavat koko maanosaa koskettavan talouskriisin selvittämisessä. Ongelmista, päätöksistä ja ratkaisukeinoista puhutaan kiertelemättä. Asiantuntijat jakavat omat kokemuksensa ja näkemyksensä. Talouslehti kertoo sinulle, missä mennään, mitä on tehtävissä ja miten muilla mailla menee.

Globaali talous

Kotimaan ja Euroopan lisäksi Talouslehti pitää kirjaa koko maailman taloudesta, missä on vientiteollisuuden pelastus ja tulevaisuus. Suomen asema ja paikka maailmankartalla on selkeästi esillä. Kansainväliset uutiset avaavat lukijalle tiedon portin niin kehittyviin maihin kuin talousmahteihinkin.

Sijoittaminen ja työelämä

Mitkä ovat syyt pörssikurssien heilahteluihin, miten piensijoittaja voi turvata tuottonsa, miten osakeyhtiöillä ylipäätään menee, mitä kannattaa ostaa ja millaisin riskein? Suoria neuvoja, paljon taustoja.

Työelämäartikkeleissa tarjotaan asiaa johtajille, kuinka kohdata ajankohtaiset ilmiöt ja ongelmat oman työyhteisön johtamisessa, liiketoiminnan ja johtamisen uudet kulttuurit ja vaatimukset. Hyviä neuvoja niin bisnestilanteiden käyttäytymiseen, pukeutumiseen kuin rekrytointitilanteisiinkin sekä johtajalle että alaiselle.

Artikkelin muutokset

6.9.2016: Lukijamäärä muuttunut 193000 -> 179000 sekä levikki 80800 -> 81292

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista