Suuri KäsityöSuuri Käsityö -lehti on kaikkea mitä vapaa-ajallaan neulova, ompeleva tai virkkaava tarvitsee.

Suurta Käsityötä julkaisee Sanoma Magazines ja lehti on perustettu vuonna 1974. Levikki on yhteensä 52457 ja lukijat 262000. Ilmestyminen tapahtuu 11 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Tytti Kontula.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Suuri Käsityö tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Suuren Käsityön tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry Suuren Käsityön tarjoukseen »

Esittelyä

Jokainen lehti sisältää paljon ohjeita ja malleja. Kaikille ompelutöille lehden mukana seuraa kaava-arkki, joten ompelutöiden aloittaminen käy todella helposti. Ohjeet ja kuvat ovat tehty niin selkeiksi, että niillä onnistuu kuka vain.

Suuri Käsityö -lehti perehtyy uutuuslankoihin ja -kankaisiin. Myöskin uusista työmenetelmistä otetaan selvää. Suuri Käsityölehti testaa koneet ja materiaalit puolestasi, niin sinulle jää enemmän aikaa omalle harrastuksellesi ja onnistut.

Suuri Käsityölehti on ihana kotimainen julkaisu, joka perinteisten neule- ja virkkausohjeiden ohessa tarjoaa kaavoja, ompeluohjeita, sisustusjuttuja, materiaaliesittelyitä ja muotoilua. Lehti saa käsityöharrastajan sormet syyhyämään kerran kuussa. Varsinaisten käsityöharrastajien ohessa lehti houkuttelee myös muoti- ja sisustusharrastajia avaamaan runsaasti kuvitetut sivunsa.

Ohjeita aloittelijasta ammattilaiseen

Monipuolisiin käsityöohjeosiin kuuluvat ihan aloittelijoille tarkoitetut helpot ohjeet villalangoista värkkäilyyn ja kankaista taiteiluun. Ohjeita on myös lapsille. Perustaidoilla voi toteuttaa monta loistavaa ideaa, vaatetta ja sisustuselementtiä, vaativa harrastaja saa ideoita, joita voi soveltaa omissa projekteissaan. Vuodenaikojen mukaan joululahjaideoita ja joulusisustusjuttua, kesähepeniä, käsin tehtyjä lahjoja miehille ja perheen pienimmille.

Designer -kaavat

Ekstrana lehden lukijoille huippusuunnittelijoiden toteuttamiskelpoiset luomukset kuvina, kaavoina ja ohjeina. Jutuissa mukana myös suunnittelijat. Pääset itse toteuttamaan käytännöllistä huippumuotia arkeen ja juhliin.

Mittatilauksena

Suuri Käsityö tarjoaa malleja ja kaavoja erilaisille vartalotyypeille, pukeutumisohjeista selviää, mikä pukee erilaisia naisia, lehden ohjeilla voi itse toteuttaa täydelliset asut. Vaatetohtori tuunaa ja tekee vanhasta uutta, ekologiset ja hauskat ideat sopivat kaikille taidoista riippumatta. Muuttumisleikissä luodaan uusi tyyli ja tarjotaan kaavat ja ohjeet uusiin vaatteisiin eri ikäisille ihmisille. Nämä osiot toimivatkin lukijoiden kanssa yhteistyössä, lukijoiden toiveita toteutetaan ja lukijat pääsevät mukaan juttuihin.

Suuri Käsityö -lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Suuri Käsityö -lehteä. Lehden numero on 1/2013, jossa on yhteensä 92 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita

9 Muodin palapeli: Uutuuksia ompelijalle
16 Catwalkilta: Pöllö-paita Burberryn tyyliin
24 Nuori suunnittelija: Tyttömäinen hyppari
25 Vaatetohtori: Lämmittele rannekoruilla
28 Pakka & Pala: Rinkelit kaulaan
32 Väriterapiaa: Energisiä asusteita talvipakkasiin
60 Pörrö on pop: Neuleita silkkimohairista
64 Asennetta mohairiin: Verkkoneuleita jättipuikoilla
73 Kodin kohennusviikot: Ideoita sisustajalle ja askartelijalle
80 Eilispäivän aarteet: Lahjaideoita vanhaa uudistaen

Artikkelin muutokset

16.8.2016: Levikki muuttunut 55688 -> 52457 sekä lukijamäärä 249000 -> 262000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista