SportSport-lehden neuvot ja vinkit tempaavat sinut mukaansa liikunnan riemuihin.

Sportia kustantaa Sanoma Magazines. Lehden levikki on 33999 ja lukijat 128000. Lehteä julkaistaan kymmenen kertaa vuoden aikana. Päätoimittajana toimii Johanna Lahti.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Sport tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Sportin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Sportin tarjoukseen »

Esittelyä

Lehti on tuottanut täysin suomalaisen liikunta ja lifestyle lehden juuri sinulle, liikuntaa ja hyvää oloa rakastava ihminen. Sport esittelee sinulle liikunnan iloa ja hieman sen surujakin. Lehti antaa vinkkejä kuinka näiltä suruilta kuten nyrjähdykset ja venähdykset, voit välttyä. Liikkuessa kuitenkin sattuu ja tapahtuu, Sport on kerännyt lehteen kattavat ohjeet vaivojen hoitoon ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Sport tutustuttaa sinut uusiin lajeihin Suomessa ja maailmalla. Lehti tekee testejä, joissa läpikäy uusia välineitä, lisäravinteita ja varusteita. Lehti tahtoo olla helpottamassa sinun liikkuvaa elämäntapaasi.  Kiireen keskellä on hyvä osata rentoutua ja rauhoittaa mieli kaikesta turhasta. Sport opettaa sinua myös pysähtymään ja antamaan aikaa itsellesi.

Jotta lukeminen ei käy pelkäksi liikkumiseksi, lukijat kertovat omasta elämästään ja heidän arjestaan, liikunnastaan ja hieman parisuhteistaankin.

Sport on kaiken kattava lehti, jonka ohjenuorana toimii, liiku hyvin, voi hyvin. Terve ihminen terveessä kehossa jaksaa antaa itsestään kaiken kerta toisensa jälkeen.

Artikkelin muutokset

18.9.2016: Lukijamäärä noussut 92000 -> 128000 sekä levikki 33810 -> 33999

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 5, keskiarvo: 4,40 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista