SeuraSeura on kaikille tuttu, suurella sydämellä tehty elämänmakuinen lehti, joka puhuu asioista kuten ne ovat, kaunistelematta ja kauhistelematta.

Seuraa julkaisee Otava Media ja lehti on perustettu vuonna 1935. Lehti ilmestyy kerran viikossa. Levikkiä on yhteensä 135797 ja lukijoita 369000. Saija Hakoniemi on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Seura-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Seuran tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Seuran tarjoukseen »

Esittelyä

Seura on viihdyttänyt kansaa jo vuosikymmeniä. Viihteen lisäksi Seura tarjoaa toki asiapitoista lukemista ja sopivan napakan annoksen hyötytietoa sekä ajantasaisen tv-ohjelmiston. Lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa, tarjoten 3 tuplanumeroa, luettavaa siis riittää vuoden jokaiselle viikolle.

Ihmisiä ja elämää

Lehti tarjoaa useita koskettavia ja ajatuksia herättäviä haastattelujuttuja ja reportaaseja takuulla kiinnostavista ihmisistä ja aiheista. Seuraa kiinnostaa se, kuinka ihmiset elävät ja kuinka he pärjäävät. Lehden jutuissa esiintyvät julkisuudenhenkilöt politikoista näyttelijöihin ja huippu-urheilijoista liike-elämän johtajiin kertovat oikeita tarinoita oikeasta elämästä, hyvällä maulla. Skandaalin käryihin kyllästyneet saavat asiallista luettavaa, Seura pitää kiinni tasostaan.

Teemoja ja päivän polttavaa

Seura julkaisee useita kertoja vuodessa teemanumeroita, jotka liittyvät ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin ja vuodenaikoihin, jotka kiinnostavat lukijaa. Teemoina esimerkiksi joulu ja suuret urheilutapahtumat, kuntoilu ja lemmikit. Seura panostaa eri ikäisten ja erikuntoisten ihmiset parempaan elämään kunto- terveys- ja ravintovinkeillään, kannustaen liikkumaan ja elämään terveemmin. Seura tarjoilee myös loistavia matkailuvinkkejä esittelen kiinnostavia kohteita ja järjestäen lukijamatkoja.

TV ja ristikot

Seura on tuttu monille kattavasti TV-maailma-ohjelmalehdestä, josta voi helposti tarkastella kaikkien kanavien tarjontaa. Lehdessä on lisäksi aina laadukkaita ristikoita, osassa myös palkintoja oikein ratkaisseiden kesken arvottuna. Klassikkosarjakuvat kuuluvat myös Seuran sivuille.

Seura-lehden esittelyvideo

Lehden numero on 47 (2012), jossa on yhteensä 84 sivua.

Lehdessä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

7 Miten Tukholma eroaa Helsingistä Laura Malmivaara
11 Jenni Haukion kolumni
16 ”Itken liiian helposti.” Anna Puu mene syvälle musiikin maailmaan
20 Henkivartija loppuun asti
26 Viinapirun nitistänyt
30 Näyttelijä Riitta Havukainen astuu Armi Ratian saappaisiin
40 Mööpelimersun miljonääri
44 Rap-artisti Cheek eli Jare Tiihonen uskoo itseensä
46 Iskuista oppinut
51 Villin lännen San Diego
58 Terveys: Jokasyksyinen uupumus
62 Ruoka: Kevyttä kalkkunasta
72 Sudokut

Artikkelin muutokset

9.12.2016: Päivitetty video sivulle
28.3.2016: Lisätty lehden lukijamäärä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista