SeiskaSeiska on viihdelehtien ykkönen.

Seiskan julkaisija on Aller Media ja se perustettiin vuonna 1992. Ilmestyminen tapahtuu torstaisin eli yhden kerran viikossa. Levikki on yhteensä 158207 ja lukijat 512000. Päätoimittajana toimii Joni Soila

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Seiska tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Seiskan tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Seiskan tarjoukseen »

Esittelyä

Joka viikko saat suosituimmat viihdeuutiset sekä monipuolisen TV-lehden. Nimensä mukaisesti 7 päivää eli Seiska on matkassa mukana viikon verran kerrallaan.

Lehdestä löytyy viikon polttavimmat juorut, ihmissuhteet Suomesta ja maailmalta sekä tv-lehti fimioppaineen. Seiska viihdyttää niin vauvaa kuin vaariakin. Kuvituksessa ei todellakaan ole pihtailtu ja lukijalle lehti antaa lukuelämyksiä kerta toisensa jälkeen. Seiskan lukijakunta on moderneja edelläkävijöitä pullollaan ja he maksimoivat hyötynsä kun ovat ensimmäisten joukossa kokeilemassa jotain uutta.

Vaikka Seiska onkin suurimmalta osaltaan juorulehti, on sen tarkoitus tarjoilla tietoa kuitenkin niin, että se informoi ihmisiä, eikä parjaa ketään. Se on siis hyvällä tahdolla ja halulla auttaa liikkeellä. Moni on muodostanut mielipiteensä Seiskasta kuulopuheiden perusteella, mutta kannattaa tutustua lehteen itse, niin huomaat että Seiska on vertaansa vailla oleva lehti.

Seiska on viihdelehti ja TV-lehti samoissa kansissa. Sarjojen seuraajille, lehti sisältää juonipaljastuksia, eli jos et halua lukea niitä, hyppää ihmeessä sivun yli. 7 päivää, näkyy ja kuuluu, 7 päivää.

Artikkelin muutokset

14.6.2016: Kirjoitettu ilmestymisajasta

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 8, keskiarvo: 4,63 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista