RytmiRytmi on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä rockmusiikin tuhti lukupaketti populaarimusiikin suurkuluttajille ja laadukkaan musiikin ystäville.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Rytmi tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Rytmin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Rytmi-lehti on lopetettu vuonna 2014.

Lehden esittelyä

Aihepiirinä on musiikki menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään.

Lukijoina aikuiset musiikki-ihmiset, joille rock on osa elämäntapaa. Rytmillä on paljon annettavaa myös muusikoille ja muille alan ammattilaisille tai sellaiseksi tähtääville.

Rockin historiaa ja tuoreita uutisia

Rytmin ehdoton vahvuus on sen rockhistoriallinen näkökulma. Se ei elä vain tässä hetkessä vaan luotaa musiikkityylien menneisyyttä, jota ilman nykyisyys ei olisi mahdollinen.

Pitkän linjan artistit saavat oman osansa lehden palstatilasta, jutuissa muistellaan jo uransa lopettaneita ja edesmenneitä artisteja ja heidän vaikutustaan tämän päivän musiikkiin. Vastaavasti Rytmi muistaa myös seurata uusia artisteja ja julkaisuita, jotka kiinnostavat ihmisiä.

Arvioita

Rytmin sivuille mahtuu musiikkiarvioita rockista punkkiin. Laadukkaat ja tutkiskelevat arviot ovat rehellisiä ja nöyristelemättömiä. Hyvin taustoitetut ja artistien ja bändien historiaa tuntevat kirjoittajat antavat selkeän kuvan siitä, mihin suuntaan artistin uusi tuotanto on menossa ja pystyvätkö he kenties tulevaisuudessa vielä parempiin suorituksiin. Arvioissa myös kiinnostavat rockmusiikkiin liittyvät elokuvauutuudet.

Kolumneja

Rytmin kolumnit ovat omaa luokkaansa. Ansioituneet kirjoittajat avaavat aiheita niin itse musiikista, kuin musiikkiin liittyvistä ajankohtaisista ilmiöistäkin. Mikä on bändikisojen ja laulukilpailuiden tarkoitus ja hyödyt, kuka niistä hyötyy. Miksi musiikin arvostelua pidetään mielipidekirjoitteluna, mitä muusikot tuumaavat omasta toimeentulostaan. Aiheet ovat takuulla tärkeitä ja ajankohtaisia, kirjoittajien persoonalliset tyylit ja taustat houkuttelevat lukemaan ne kaikki.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista