RumbaRumban motto kehottaa välttämään huonoa musiikkia.

Lehti tietää, mikä on hyvää ja mikä rokkaa moneen makuun.

Rumbaa julkaisee Pop Media ja lehti on perustettu vuonna 1983. Rumba ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Päätoimittajana toimii Teemu Fiilin.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Rumba tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Rumban tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Rumban tarjoukseen »

Esittelyä

Aina ajan tasalla siitä, mitä kiinnostavimmat pitkänlinjan yhtyeet puuhailevat ja siitä, mitä uutta kannattaa kuunnella.

Rumba ei kaihda indie -musiikkia, hip hoppia, klassista rockia eikä edes äärimetallia tai hempeää poppia, se löytää parhaat artistit ja kiinnostavimmat ilmiöt jokaisesta tyylilajista ja tarjoaa monipuolista luettavaa populaarimusiikin ystäville makuun ja ikään katsomatta.

Arviot uusista levyistä

Asiantuntevat ja musiikin eri tyylilajeihin perehtyneet toimittajat arvioivat artistien uusia levyjä kukin persoonalliseen tyyliinsä. Kiitosta saavat ne, jotka sitä ansaitsevat ja kaikki arvoihin pääsevät ovat takuulla kiinnostavia. Arvioissa näkyvät bändien ja artistien historiat ja aiempi tuotanto, sekä live-esiintymiset, joilla arviojuttuihin saadaan mukavasti syvyyttä ja luettavuutta.

Kuten lehden linja yleisestikin on, arvioissa musiikkityylit ovat edustavan monipuolisia, sateenkaari ulottuu aina Idolsista stadion rockin klassikkonimiin ja urbanimusiikista reaggaeen ja metallimusiikin tyyleihin.

Artistien haastattelut

Jokaisessa lehdessä on useita artistien ja musiikkialan ihmisten haastatteluita ja niihin perustuvia juttuja. Mukana on aina eri tyylilajien edustajia, niin kotimaasta kuin maailmaltakin, niin suuria nimiä kuin nousevia tähtiäkin, joiden tekemiset kiinnostavat lukijaa.

Tulevat tapahtumat

Rumbassa käydään läpi kaikki tulevat katsomisenarvoiset musiikkitapahtumat, moni keikkapaikka mainostaa lehdessä omia keikkakalentereitaan etkä takuulla missaa mitään kiinnostavaa. Tapahtumissa vierailevat toimittajat raportoivat kaikesta kiinnostavasta myös jälkikäteen, ellet päässyt paikalle niin tiedät ainakin kaiken oleellisen.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Rumba-lehteä. Lehden numero on 3/2013, jossa on yhteensä 84 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita:

14 Festivaalikesä 2013
16 Soft Moon
18 Shout Out Louds
20 Steen1 ja Pappi nu metal -raadissa
22 My Bloody Valentine
24 Kendrick Lamar
26 Black Lizard
30 Anssi Kela
40 Antti ja Jussi Hyyrynen
44 Justin Timberlake
48 Kulissien takana Sami Häikiö, Music Finland
50 Soitinnurkka: Matti Johannes Koivu
52 Arviot
67 Kuukauden klassikkolevy
68 Hittikaruselli
70 Rumban albumilista ja listakolumni
73 Kolumni: Jami Järvinen
74 Live!
78 Kysymys & Vastaus: J Mascis
82 Nisse M

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista