PelitPelit-lehti on intohimoisten peliharrastajien oma julkaisu, niin verkossa kuin printtinäkin.

Pelitiä julkaisee Fokus Media ja lehden julkaiseminen on aloitettu vuonna 1992. Levikkiä on 21469 ja lukijoita 129000. Lehti ilmestyy 12 kertaa kuukaudessa eli joka kuukausi. Päätoimittajana toimii Tuija Lindén.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Pelit tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Pelit-lehden tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Esittelyä

Lehti keskittyy erityisesi eri pelialustoille suunnattujen pelien ennakkoesittelyyn, julkaistujen pelien arvosteluihin ja kaikkeen pelimaailman elämään julkisista puheenaiheista tutkimustuloksiin ja erilaisiin alan tapahtumiin. Lehti tarjoaa luettavaa kaikenikäisille ja kaikentasoisille pelaajille. Vastaavasti lehden verkkosivut tarjoavat tilaajille lisäarvona runsaan ja aktiivisen nettiyhteisön keskusteluineen, uutisineen ja arvioineen.

Ennakot

Lehti esittelee ennakkoon kaikkein kiinnostavimmat peliuutuudet. Jokaisessa numerossa useita tulevia pelejä useille eri pelialustoille ja pelaajaryhmille. Lukijat pääsevät lehden mukana kurkistamaan uutuuksien maailmaan ennen muita. Kukapa nyt ei haluaisi tietää, millainen uusi Call of Duty tai viimeisimmät elokuviin oheistetut pelit ovat.

Arvostelut

Arvostelussa aina kaikki kiinnostavimmat julkaistut pelit, asiantuntevat, laajat ja kiinnostavat arviot ottavat kantaa pelattavuuteen, visuaalisuuteen, pelimaailmojen kehittämiseen, hahmojen toimivuuteen ja kaikkeen pelinautinnon kannalta oleelliseen. Lue arviot niin tiedät, mikä uusi peli on tehty juuri sinulle!

Artikkelit

Pelit -lehden artikkelit keskittyvät tekniikkaan, peli- ja laitevalmistajiin, pelimaailman sosiaalisiin ulottuvuuksiin sekä erilaisiin pelaamista, pelejä ja pelaajia koskeviin tutkimuksiin. Lehti esittelee uudet tuotteet ja harrastaa peliarkeologiaa, mitä tietokone-konsoli- ja verkkopelaamisen historiassa on tapahtunut, millä pelattiin ja mitä pelattiin ennen.

Artikkelit kertovat sekä kotimaan, että ulkomaiden tapahtumista aina ajan tasalla. Pelit -lehti julkaisee myös kiinnostavia teemanumeroita useamman kerran vuodessa.

Pelit-lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Pelit-lehteä. Lehden numero on 9/2012, jossa on yhteensä 76 sivua.

Lehdessä on arvosteltu mm. seuraavat pelit:

17 Counter-Strike: Global Offensive
22 Amazing Spider-Man: The Video Game
27 Endless Space
32 Darksiders 2
36 Amazing Alex
40 Dark Eye: Chains of Satinav
48 Deadlight
50 Dark Souls: Prepare to Die Edition
54 Dust: An Elysian Tail

Lisäksi mm. seuraavat artikkelit:

58 Space Quest -sarjan fanijatkot
61 GDC Europe: Sopeudu tai kuole
64 Sony panostaa pilvipelaamiseen
73 Mörpit: Guild Wars 2

Artikkelin muutokset

25.9.2016: Lisätty video

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista