OliviaOlivia on tasokas, hyvällä maulla toteutettu ja suomalaisten naisten makuun sopiva muoti-, kauneus- ja lifestyle -lehti.

Lehteä on julkaistu vuodesta 2007 lähtien ja sen kustantajana toimii Aller Media Oy.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Olivia-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Olivian tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Olivia-lehti on lopetettu vuonna 2015.

Lehden esittelyä

Keskeisiä sisältöjä ovat pukeutuminen ja kauneus. Lehti tarjoaa myös luettavaa elävästä elämästä, ruokaohjeita ja matkajuttuja. Siis kaikkea mitä nuoren aikuisen naisen elämään ja unelmiin kuuluu. Lehden motto on: Lehti naiselle, jolla on aikaa vain olennaiseen. Oliviassa aihepiirit onkin esitetty tiiviisti, parhaat palat esitellen ilman turhia täytejuttuja.

Pukeutuminen

Olivia esittelee sesonkien kuumimmat kotimaiset ja kansainväliset trendit väreistä leikkauksiin ja kuoseista pienimpiin yksityiskohtiin, joilla voit viimeistellä lookin kuin lookin. Tyylikkäät kuvat antavat visuaalisia virikkeitä, pukeutumisvinkit ovat laadukkaita ja toteutettavissa myös arkisessa elämässä.

Meikki ja hiukset

Tämän päivän huimilla kosmetiikkamarkkinoilla on vaikea löytää itselle sopivia tuotteita, Olivia antaa parhaat vinkit kaikille, jotka eivät halua tuhlata aikaansa ja rahojaan etsimällä ja kokeilemalla jatkuvasti kaikkea itse. Meikkivinkit täydentävät mukavasti pukeutumisosuutta ja helpottavat ajan hengen mukaisen lookin viimeistelyä. Myös kampausvinkeissä on panostettu nykynaisen kiireiseen arkeen, vinkit ovat sekä toteutettavissa ilman valtavaa tarvikearsenaalia että näyttävät hyvältä.

Kulttuuria, ruokaa ja matkakohteita

Ruokaohjeet keskittyvät mukavasti sesonkeihin ja ruokamaailman trendeihin, ohjeet ovat selkeitä ja myös arkiseen kokkaukseen sopivia, puhumattakaan ihanista hemmotteluhetkistä. Matkailuaiheiset jutut antavat aihetta haaveiluun sateisimmankin päivän vapaahetkinä, ehkäpä matkustankin juuri tuonne nähdäkseni tämän kaiken seuraavalla lomallani! Kulttuurisivulla saa nopeasti tiiviin kurkistuksen kiinnostavimpiin ja ajankohtaisempiin ilmiöihin, julkaisuihin ja tapahtumiin.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista