MuumiPerheen pikkuväen kestosuosikki sukupolvesta toiseen.

Tove Janssonin luomat rakastetut muumihahmot seikkailevat nyt kokonaan omassa lehdessään. Pienille sopivia värikkäitä sarjakuvia turvallisista ja lasta kiehtovista aiheista. Lehti sopii erityisesti 3-6-vuotiaille ipanoille. Lukemisen lisäksi paljon tekemistä ja kivoja lahjoja.

Muumin julkaisijana toimii Egmont Kustannus ja se on perustettu vuonna 1991. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Painos on yhteensä 3000-5000 kappaletta.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Muumi-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Muumin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Muumin tarjoukseen »

Sarjakuvat ja tarinat

Muumit ystävineen seikkailevat Muumilaakson tutuissa maisemissa tehden kaikkea jännää ja opettavaista. Sarjakuvat ovat selkeitä ja helposti seurattavia. Lisäksi lehdessä on tarinoita ja iltasatuja perheen pienimmille, joita vaikkapa vanhemmat tai isommat sisarukset voivat lukea ääneen. Tarinoissa käsitellään muumimaiseen tapaan elämän isojakin asioita niin, että lapsi kokee ne turvallisina ja viihdyttävinä.

Kilpailut ja lahjat

Jokaisessa Muumi-lehdessä on erilainen Muumeihin liittyvä kilpailu, johon lapset voivat vanhempineen osallistua. Kilpailut ovat palkintokilpailuja, vastaamalla voi voittaa jotain muumiaisen ihanaa. Jokaisen lehden mukana tulee myös kivoja Muumimaailmaan liittyviä lahjoja.

Puuhaa ja tehtäviä

Muumi-lehti tarjoaa myös monipuolisia tehtäviä puuha -osuudessaan, tehtävät ovat sopivia pienille lapsille ja niitä voi puuhailla myös yhdessä isompien ja vanhempien kanssa. Puuha-osio on kehittävä ja hauska ajankulu Muumien pienille ystäville. Lehdissä voi olla puuha-liitteiden lisäksi myös leluliitteitä. Muista myös lehtipisteissä myytävät Muumi Puuhat, joka sopii yli 5-vuotiaille lapsille ja runsaasti tarjoaa eritasoisia tehtäviä ja ajankulua sarjakuvilla sekä yllätyslahjoilla maustettuna.

Artikkelin muutokset

4.9.2016: Kerrottu painoksen määrästä
3.4.2014: Lisätty esittelyä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista