Miss MixMiss Mix on tehty nuorille naisille.

Miss Mixin kustantaja on Aller Media. Aiemmin lehti oli tunnettu nimellä Mix, mutta vuonna 2007 nimi muutettiin muotoon Miss Mix. Lukijoita on yhteensä 114000 ja levikkiä 27731.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Miss Mix tarjouksessa voit saada mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Miss Mixin tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Miss Mix -lehti on lopetettu vuonna 2013.

Esittelyä

Olemme kiinnostuneita samoista asioista kuin sinäkin. Muoti, juorut ja In ja Out- asiat ovat meille sydämen asioita, joihin paneudumme antaumuksella.

Meille voit kirjoittaa ja kertoa myös omia pikku vinkkejäsi muotiin ja kauneusvinkkeihin liittyen, julkaisemme niitä mielellämme, kun olemme kokeilleet vinkit ensin itse. Parhaimmat vinkit pääsevät takuulla lehteen ja muidenkin käytettäväksi! Julkkisjuorut ja meikkivinkit on lukijoillemme ja näin ollen myös meille HOT juttuja.

Kun elämä runtelee, Miss Mix ei hylkää vaan kertoo elämäntarinaa samanlaisista kokemuksista ja sattumuksista, kuin mitä itsekin olet kokenut. Miss Mix helpottaa elämää ja auttaa vaikeidenkin tilanteiden yli.

Jos et aamulla löydä mitään päälle pantavaa kouluun, töihin, treffeille, vilkaisu Miss Mixin ohjeisiin ja ongelma on ratkaistu. Takuulla jokaiselle vartalotyypille jotakin. Olemme aina valmiita seuraasi.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 5, keskiarvo: 4,80 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista