Meidän PerheSuomalaisen perheen ykköslehti, joka ymmärtää lapsiperheen arkea, vanhemmuuden ja työn yhdistämistä, hektistä arkea ja vanhempien huolia.

Meidän Perhettä kustantaa Sanoma Magazines ja lehteä on julkaistu vuodesta 2004 lähtien. Levikkiä on 38555 ja lukijoita 112000. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Tytti Kontula toimii lehden päätoimittajana.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Meidän Perhe tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Meidän Perheen tarjous. Voit lehden tilata myös lahjaksi.

Siirry Meidän Perheen tarjoukseen »

Alkufiilikset

Se tarjoa tukea hyvään arkeen, ihania vinkkejä yhteiseen hauskanpitoon harrastuksista leipomiseen, vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Se näyttää rohkeasti kuinka erilaiset ihmiset perheineen elävät. Meidän Perhe elää kehityksessä mukana, se tarjoaa lukijoille paperiversion lisäksi madollisuuden lukea lehteä niin sähköisessä muodossa kuin tablettimuodossakin.

Meidän Perhe on isien ja äitien oma lehti. Perhe-elämää, parisuhdetta ja lapsia koskettava lehti, joka ei jätä lukijoitaan kylmäksi. Lehti seuraa lapsen kaikkia vaiheita, kannustaa vanhempia ja antaa vinkkejä parempaan perhe-elämään. Meidän Perhe on kannustaja, joka auttaa vanhempia parempaan huomiseen. Meidän Perhe sisältää myös huumoria ja itseironiaa, jota jokaisen arkeen mahtuu takuulla.

Muiden kokemuksien seuraaminen antaa sinulle paljon. Opit kuinka teini-ikäisen kanssa pärjää ilman riitaa ja tiedät konstit kuinka vaippaikäinen saadaan illalla rauhoittumaan omaan vuoteeseensa. Tämän viihdyttävän lukemiston seurassa aika kuluu kuin siivillä.

Hyvä arki

Keskeinen aihepiiri juttujen taustalla on hyvä arki. Kuinka elämä saadaan perheenä ja taloutena pyörimään sujuvasti, tukien lasten kasvua ja kehitystä, antaen silti vanhemmillekin tilaa vetää henkeä ja harrastaa. Rahankäyttö, ruoka, koti ja kotityöt, Meidän Perhe antaa hyvät vinkit arjessa pärjäämiseen ja siitä nauttimiseen koko perheen voimin.

Tarinoita

Lehti tarjoaa runsaasti luettavaa asiatiedosta kiinnostaviin haastattelujuttuihin, joissa julkisuuden henkilöt ja tavalliset ihmiset kertovat tarinoitaan niin lapsistaan, perheistään kuin ihmissuhteistaankin. Koskettavia tarinoita ihmisten kohtaloista ja onnenhetkistä, selviämisestä ja elämän muutoksista.

Lapsen kehitys

Tärkeitä juttuja lastenkasvatuksesta, lukijoiden ongelmia ratkotaan yhteisvoimin, apuna eri alojen ammattilaiset. Lapsen fyysisen kasvun lisäksi vanhemmat kohtaavat paljon asioita niin lähiympäristöstä, yhteiskunnasta kuin lapsen persoonankin kehityksestä, jotka mietityttävät ja aiheuttavat huolta.

Lehti pureutuu yleisiin ongelmiin eri kehitysvaiheissa ja antaa vinkkejä siitä, miten vaikkapa tottelemattomuuteen, koulukiusaamiseen ja nukkumisongelmiin voisi puuttua kotikonstein ja milloin olisi hyvä turvautua ammattilaisten apuun. Verkkosivuilla lukijoilla on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja neuvoja muiden samassa elämäntilanteessa olevien perheellisten kanssa.

Meidän Perhe -lehden esittely

Esittelen tässä Meidän Perhe -lehteä. Lehden numero on 1/2013, jossa on yhteensä 92 sivua.

Lehdessä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

4 Kuva puhuu: Ei yhtään ystävää
7 Pääkirjoitus: Mitä tulikaan luvattua?
8 Piritta Hagman ja muutoksen pysyvyys
15 Perhemenoa: M.A. Numminen, tuo iso lapsi
20 Keikkabussissa puolet vuodesta
27 Kolumni: Riiviöistä tuli pieniä ihmisiä
33 Talous: Herkut ovat yleisin heräteostos
34 Äitien joukossa erilainen
41 Jämistä jatketut herkkuruoat
47 Maistiaiset: Päiväys meni, uskaltaako syödä?
48 Arkea lomaparatiisissa
52 Myrkkyjä lastenhuoneessa?
56 5 x parisuhdepulma
61 Kasvamassa: Lapsen ääni esiin päivähoidossa
66 Ymmärrä lasta: Kun kinuamalla saa tavaran, kohta mankuu jo muuta
68 Perhe testaa: Vaihtoehtoja uhkailulle
76 Käännekohtia: Vaikea tie isästä Idaksi
83 Terveisiä perheestä: Lukijapostia
89 Todistus: Rosa Meriläinen
90 Maailmanpyörä: Reese Witherspoon ja tavallisuus

Artikkelin muutokset

5.8.2016: Lukijamäärä pienentynyt 135000 -> 112000 ja levikki 44676 -> 38555

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista