Me NaisetJokaviikkoinen lukupaketti aikuisille naisille.

Ne Naisia kustantaa Sanoma Magazines ja julkaiseminen on aloitettu vuonna 1952. Lehti ilmestyy yhden kerran viikon aikana. Levikki on yhteensä 108378 ja lukijat 295000. Päätoimittajana toimii Johanna Lahti.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Me Naiset tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Me Naisten tarjous. Voit lehden tilata myös lahjaksi.

Siirry tästä Me Naisten tarjoukseen »

Esittelyä

Me naiset on suosituin naisten viikkolehti koko maassa, eikä ihme. Värikkään houkutteleva kansi oikein vaatii kurkistamaan sivuille, mitä kaikkea tällä kertaa on tarjolla.

Kansikuvissa esiintyvät oikeat ja kiinnostavat naiset, eivät langanlaihat mallitytöt akrobatiaa vaativissa poseerauksissa. Me Naiset panostaa aina lehden visuaalisuuteen, juttujen laadusta tinkimättä.

Alkutunnelmia

Me Naiset on suunnattu aikuisille naisille ja tarjoilee kuumat julkkisjuorut säälimättä ja säästelemättä. Me Naiset bongailee uusia muotiuutuuksia Suomesta ja maailmalta sinun käytettäväksesi. Lehti tutkailemme uusia tyylisuuntauksia niin meikkien kuin hiustyylienkin osalta. Lehti tietää ensimmäisenä mikä on IN ja mikä on OUT. Me Naiset tuunailee toisinaan vanhoista vaatteista uusia ja somistelee myös omaa kotipesää.

Me Naiset pitää huolta terveydestä, se liikkuu oikein ja tarpeeksi usein. Lehti selvittää miten juuri sinun kannattaa liikkua ja antaa sinulle eväät parempaan elämään. Me Naiset on tasapainossa itsensä kanssa ja tätä rauhallista harmoniaa se tarjoaa sinullekin. Opit pysähtymään kiireen keskellä ja ottamaan omaa aikaa ja rauhaa. Ennen kaikkea Me Naiset on kaunis ja tyylikäs kattaus perhe-elämää, muotia ja kauneutta sopivassa suhteessa.

Elämäntapa

Hyvä kunto ja terveellinen elämä kiinnostavat lukijaa ja näihin Me Naiset panostaa. Aikuisen naisen elämässä yhdistyvät itsestä ja perheestä huolehtiminen, koti ja työ, täysipainoinen ja tasapainoinen elämä on taitolaji, johon saa parhaat vinkit juuri täältä. Aina mukana siinä, mitä maailmassa tapahtuu ja mikä liikuttaa suomalaista naista.

Ilmiöt ja ihmiset

Jokaisessa numerossa on useita julkkisjuttuja niin miehistä kuin naisistakin. Jutuissa elämästään ja kokemuksistaan kertovat niin iskelmälaulajat, näyttelijät kuin liike-elämän tunnetut henkilötkin. Syvälliset ja kiinnostaviin aiheisiin kietoutuvat jutut antavat paljon lukemista ja ajateltavaa, löydät myös itsesi ihmisten tarinoista, joissa kerrotaan elämästä kuten se on eletty ja koettu. Kiinnostavat ja ajankohtaiset ilmiöt punoutuvat juttuihin mukaan, siinä missä muistellaan menneitä, mietitään myös ajan henkeä.

Muotia ja kauneutta

Aikuisen naisen parhaat pukeutumis- ja kauneusvinkit, vuodeaikojen mukaisia teemoja arjesta juhliin, töistä vapaa-ajalle. Me Naiset kokoaa kattavan näytöksen siitä, mikä on milloinkin muotia ja sopii aikuiseen makuun, ottaen huomioon erilaisten ihmisten taloudellisentilanteen, aina ei ole varaa pistää satasia juhlapukuun, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö haluaisi näyttää hyvältä.

Artikkelin muutokset

3.6.2016: Päivitetty levikkiä ja lukijamäärää

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista