MBTekniikan ihmeellinen maailma avautuu MB:n kautta myös ihmisille, joilla ei ole insinöörin tutkintoa.

MB:tä kustantaa Talentum Media Oy ja sitä on julkaistu vuodesta 1984 lähtien. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Levikki on yhteensä 29553 ja lukijat 128000. Jari Peltola on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

MB tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras MB-lehden tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä
MB:n tarjoukseen »

Esittelyä

Lehti keskittyy kaikkeen käyttö- ja viihde-elektroniikkaan puhelimista kameroihin ja hifilaitteista tietokoneisiin. Mikrobittiä lukevat ahkerasti tekniikan käyttäjät, joille se on harrastus tai työ, sekä ne, jotka kaipaavat hyvin neuvoja laitehankinnoissa ja niiden käyttämisessä. MB on miesten suosiossa, mutta yhtä hyvin sitä voi lukea kuka tahansa nainen, joka käyttää puhelinta, tietokonetta ja kameraa.

Testejä ja vertailuja

Mikrobitti testaa ja arvioi useiden kategorioiden tuotteita, kuten pelejä, matkapuhelimia, kameroita ja oheislaitteita. Kokeneet testaajat osaavat kertoa tiiviisti tuotteiden käytettävyydestä ja pelattavuudesta, huonoista puolista, eroista toisiin vastaaviin tuotteisiin ja hintaluokasta. MB:n arvioihin voi luottaa kun on miettimässä uusia hankintoja.

Pelejä ja ohjelmia

Pelaamista harrastaville MB tarjoaa ajankohtaiset uutiset, peliuutuudet ja arviot niin verkkopeleistä, konsolipeleistä kuin muistakin kiinnostavimmista pelimaailman ilmiöistä. Kaikki tietokonetta käyttävät tarvitsevat käyttöjärjestelmän ja ohjelmia, jotta konetta voi käyttää, lehti kertoo vaativalle koodaajalle parhaat niksit siinä missä konttoristille ja harrastelijakuvaajallekin, mikä toimii ja mitä kannattaa hankkia.

Tuoteuutuudet

Jokapäiväistä tekniikkaa on markkinoilla huimat määrät, uutta tulee jatkuvasti ja on vaikea päättä, mikä tuote olisi sopiva juuri omaan käyttöön niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Mikrobitti esittelee tuoteuutuuksia jokaiseen käyttötarkoitukseen ja makuun kaikista hintaluokista. Lehti tarjoa myös hintaseurantaa, jolloin lukija löytää omalle kukkarolle sopivista tuotteista juuri ne oikeat.

Artikkelin muutokset

29.10.2016: Levikki muuttunut 24866 -> 29553 sekä lukijamäärä 180000 -> 128000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista