MakuKaikkien kotikokkien, herkkusuiden, jauhopeukaloiden ja makean elämän ystäville tarkoitettu ruokalehti.

Maku on aloitettu vuonna 2003 ja sitä julkaisee A-lehdeṭ. Vuoden aikana lehti ilmestyy kahdeksan kertaa. Lukijoita on 217000 ja levikkiä 41695. Satu Koivisto on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Maku-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Makun tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Maku-lehden tarjoukseen »

Esittelyä

Upean monipuolinen sisältö tarjoaa niin kauden parhaat ja terveellisimmät ohjeet, kuin tietoa raaka-aineista, uutuuksista, keittiövälineistä, eri maiden keittiöistä kuin ruokajuomistakin.

Ohjeet

Maku tarjoaa tukevan reseptipaketin kerran kuukaudessa. Ohjeet keskittyvät sesonkien parhaisiin antimiin, yhdistellen uutuustuotteita kotimaisiin raaka-aineisiin ja tarjoten pientä ylellisyyttä arkeen. Ohjeissa on niin helppoja ja nopeita arkiruokia, juhliin sopivaa tarjottavaa, teemoja, säilöntää kuin erikoisruokavalioidenkin ohjeita. Maku-lehden suomalaiseen keittiöön suunnitelluilla ohjeilla onnistut takuulla!

Elämää keittiössä

Keittiö on kodin sydän, siellä eletään arkea ja juhlaa. Maku antaa inspiraatiota arjen kotikokkailuun ja motivoi laittamaan itse ruokaa, istumaan koko perheen voimin saman pöydän ääreen. Maku esittelee myös keittiön hyödylliset ja kauniit uutuusesineet, mausteet ja eri tuotemerkkien uutuudet, kaikki helposti kotiin kannettuna ilman kaupoissa kiertelyä.

Juhlat

Jokaisen sesongin juhliin liittyvät teemat auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan takuulla unohtumattomat juhlat perheelle, ystäville ja työkavereille. Ihanan jouluiset, pääsiäisen tai keskikesän ohjeet nojaavat perinteisiin, mutta tarjoavat aina myös uutta ja innostavaa kaikentasoisille kokeille. Ylioppilasjuhlat, unohtumattomat syntymäpäivät, romanttiset piknikit, Maku huomioi kaikki juhlat joihin elämässäsi saat lähettää kutsun.

Kurkistuksia maailmalle

Maku matkustelee ympäri maailmaa ja päästää sinut mukanaan varsinaisille makumatkoille niin Eurooppaan, Aasiaan kuin kotimaankin ihanuuksiin. Saat parhaat vinkit siitä, missä herkkusuu lomallaan viihtyy ja haaveiltavaa arjen keskelle. Herkullisimpia makupaloja maailmalta voi soveltaa omassa keittiössä.

Artikkelin muutokset

23.7.2016: Lukijat kasvanut 152000 -> 217000 ja levikki pienentynyt 45881 -> 41695

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,75 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista