KotivinkkiKotivinkki on tuttu, pullantuoksuinen lehti kaikille suomalaisille, joille koti, perhe ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita.

Kotivinkkiä julkaisee A-lehdet ja se on perustettu vuonna 1983. Päätoimittajana toimii Johanna Falck. Lehteä julkaistaan joka toinen viikko eli 26 kertaa vuoden aikana. Lukijat ovat yhteensä 250000 ja levikki 78489.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Kotivinkki tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Kotivinkin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Kotivinkin tarjoukseen »

Esittelyä

Kotivinkki on helposti lähestyttävä julkaisu, joka keskittyy tavallisen ihmisen arkeen. Lehden motto on hyvä arki on luksusta. Lukijoiden on helppo samaistua lehden ajankohtaisiin juttuihin, innostua leipomaan ja kokkaamaan ihanien reseptien kanssa, kokeilemaan hauskoja ja käytännöllisiä käsityöohjeita.

Alkutunnelmat

Elämää tihkuva lehti Kotivinkki tarjoilee lukijoilleen hyvää oloa ja monipuolisuutta. Kotivinkki innostaa sisustajia sekä pikkunikkareita tuoreilla, nykyaikaisilla sisustus ja rakenteluvinkeillä. Kotikokkaajalle Kotivinkki tarjoilee parhaat ja maittavimmat ruokaohjeet.

Muodista kiinnostuneille Kotivinkki kaivaa esiin uusimmat trendit meiltä ja maailmalta. Itsestään huolehtivalle, liikunnalliselle ihmiselle lehdestä löytyy myös vinkkejä terveyteen ja sen ylläpitämiseen. Kun sekaan heitetään vielä kiinnostavimmat ihmiset, uutuus tuotteet ja ilmiöt, Kotivinkki pitää lukijansa otteessaan aina viimeiselle sivulle saakka.

Ruokaa ja leivontaa

Kotivinkin ote ruoka- leivontaohjeisiin on aina kiinni vuodeajassa ja sesongin parhaissa raaka-aineissa, se houkuttelee kotimaisiin herkkuihin, itse leivottuun ja kasvatettuun. Ohjeet ovat toteuttamiskelpoisia myös välillä kiireisessä arjessa. Perinteisistä säilöntäohjeista mennään trendikkäisiin herkkuihin ja maailmankeittiöön, houkutellen lukijaa kotikokkaukseen. Omat ohjeensa tarjotaan niin arkeen kuin juhliinkin, juomapuolta unohtamatta.

Käsitöitä ja muotia

Käsityöharrastus on huimassa suosiossa Suomessa, Kotivinkki on aina ollut asian puolesta silloinkin, kun se ei ole ollut kuuminta muotia. Lehti tarjoaa muodikkaat, hauskat ja toteutettavat ohjeet ekologisesti kestävillä neuvoilla ja toimii edelläkävijänä tänäkin päivänä. Muotia käsitellään ihmisläheisesti, ei niinkään kuumimpien huippumuoti-luomusten ja bilemuodin, vaan hyvän ja erilaisille ihmisille sopivan pukeutumisen muodossa. Kuinka yhdistät kauden muotivaatteen tai asusteen omaan tyyliisi ja kuinka pukeutua kauden suosikkiväreihin sointuvasti.

Ihmissuhteet ja elämä

Kotivinkki sisältää myös juttuja ihmisistä ja elämästä, niin julkisuudenhenkilöistä kuin tavallisistakin ihmisistä. Terveys, hyvinvointi, ihmissuhteet, työn ja perheen yhdistäminen sekä ekologinen elämä ovat Kotivinkin kestoteemoja, jotka koskettavat lukijoiden arkea läheisesti.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Kotivinkkiä. Lehden numero on 3/2013, jossa on yhteensä 116 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita:

11 Pääkirjoitus
13 Avoimet ovet
18 Lava on Helin
24 Roope Lipasti
30 Tunturin kupeessa
36 Kaapit ojennukseen
40 Paikka tarinoille
42 Tarjottimella
46 Kotona
47 Olgan kotona
50 Ruokaa läheltä
58 Viikon menu
63 Patavahti
64 Keittiön uudet apurit
66 Keittiössä
67 Taikinaterapiaa
69 Vartissa valmista
76 Pehmeät riffit
83 Sähköä ilmassa
86 Suun vuoro
89 Sano ei
92 Uusi ote arjesta
96 Täti rohkea
98 Nyt nukkumaan
102 Aika mennä
105 Seuraava pysäkki

Artikkelin muutokset

13.6.2016: Levikki kasvoi 75248 => 78489 ja lukijamäärä 241000 => 250000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

2 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 24.4.2014 klo 15:18

    Hei. Olen todella pettynyt lehtimyyntiin, olen jokalailla yrittänyt ottaa yhteyttä ja perua tilausta mutta en ole onnistunut, saamaan millään konstilla ketään kiinni. Ei puhelimella ei sähköpostilla ei viesteillä …… Mikä neuvoksi….ehkä kuluttaja-asiamies osaa vastata.

  • 24.4.2014 klo 16:45

    Terve Anja. Saat peruttua Kotivinkin kirjautumalla A-lehtien omille sivuille: a-lehdet.fi/asiakaspalvelu ja perumalla sieltä lehden.

Arvostele tai kerro kokemuksista