Koti ja KeittioKoti ja Keittiö on aikaansa edellä oleva asumiseen ja elämiseen pureutunut lehti.

Kotia ja Keittiötä kustantaa Aller Media ja se ilmestyy 10 kertaa vuoden aikana. Levikkiä on 58838 ja lukijoita 214000. Päätoimittajana toimii Jutta Ylä-Mononen.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Koti ja Keittiö tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Kodin ja Keittiön tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Kodin ja Keittiön tarjoukseen »

Esittelyä

Koti ja keittiö on jokaisen sisustamisesta ja ruoanlaitosta kiinnostuneen lehti. Se antaa kokonaisia ratkaisuja sisustamiseen, esittelee kodin uutuustuotteita sekä vertailee myöskin tuotteiden hintoja.

Keittiö

Jokainen numero sisältää herkullisia ruokaohjeita ja vinkkejä kuinka niissä onnistuu parhaiten. Koti ja keittiö tarjoilee lukijoilleen myös herkullisimmat viinivinkit sekä arvostelut. Lehti etsii valmiita ruokalajeja ja viinejä, jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen, elämästä nauttimiseen. Se tarjoaa täydellisen lukupaketin kotikokkaajalle, sisustajalle ja viiniystäville.

Koti ja Keittiö kokkailee kanssasi erilaisia arkiruokia ja auttaa mielellään myöskin juhlatarjottavien sekä juhlakattauksen kanssa. Lehti sopiikin neuvoineen sekä arkeen ja juhlaan.

Koti

Koti ja Keittiö tarjoilee vinkkejä kokkailusta pieniin remontteihin saakka. Se antaa taustatukea perhekriisien läpi käymiseen sekä arjen pyörittämiseen kaiken kiireen ja hässäkän keskellä. Lehden eteen ei tule yhtään taakkaa, jota lehti ei voisi jakaa sinun kanssasi ja auttaa sinua jaksamaan eteenpäin.

Koti ja Keittiö tahtoo olla mukana sinun jokapäiväisessä arjessasi tukemassa ja näyttämässä sinulle tietä parempaan perhe-elämään ja kodin täyspainoiseen hoitamiseen. Vaikka lehden vinkit eivät aina kummoisilta kuulostaisikaan, lehti on testannut ne ensin itse ja saatkin käyttöösi vain ja ainoastaan toimivia ratkaisuja.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Koti ja Keittiö -lehteä. Lehden numero on 12/2012, jossa on yhteensä 140 sivua.

Artikkelin muutokset

9.7.2016: Lukijoiden määrä kasvanut 164000 -> 214000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista