KodinrakentajaKodinrakentaja on lehti sinulle, joka et tyydy vain pieniin pintaremontteihin.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Kodinrakentaja tarjouksessa voit saada mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Kodinrakentajan tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Kodinrakentaja-lehti on lopetettu vuonna 2013.

Esittelyä

Kodinrakentaja pureutuu suurempiin kokonaisuuksiin, mutta nikkaroi myös pienempiä tilan piristäjiä. Lehti haluaa kodista oman näköisen, toimivan ja tietenkin vielä helppohoitoisen, nykypäivänä kun ihmisillä on aina kiire.

Kodinrakentaja esittelee vinkkejä talon perustuksista aina piipunhattuun saakka. Jokainen kivi käännetään, oli kyseessä sitten uusi rakennustuote taikka direktiivi. Lehti ottaa asioista selvää huolella ja ammattitaidolla.

Lehdelle on tuttua kauraa niin uudet tapetti mallit kuin uudet pihakivetyksetkin, Kodinrakentaja tahtoo jakaa tiedon sinun kanssasi! Lehti selvittää talon rakentajille uusia tekniikoita ja etsiskelee myös hanslankareita avustamaan rakennustyötä tarvittaessa. Mikään ei ole niin tärkeää, kuin oman kodin huoltaminen ja sen kunnon ylläpitäminen.

Anna Kodinrakentajan olla apunasi, niin sinulle jää aikaa elämiseen.

Lehti sopii niin rakentamisesta, sisustuksesta kuin remontoinnistakin kiinnostuneelle. Esittelyt ja ohjeet tukevat remontintekijää, uudisrakentajaa ja talon tai asunnon omistajaa. Runsaasti kuvitettujen juttujen sisältöinä esimerkiksi energiatehokkuus, sisustusmateriaalit, työohjeet ja ihmisten kokemukset omista rakennus- ja kunnostustöistä.

Rakentaminen ja remontointi

Suomalaiseen unelmaan kuuluu oman kodin rakentaminen. Kodinrakentaja esittelee kaikki valmiista talopaketeista tee se itse -ihmisen tarvitsemiin ohjeisiin. Lehdessä käydään läpi ajankohtaisia rakennusmääräyksiä, energiatehokasta asumista, asumisen kustannuksia ihan käytännön työohjeiden ja ideoiden ohessa. Juttujen taustalla asiantuntijoiden rautainen ammattitaito. Rakensit sitten uutta tai korjasit vanhaa Kodinrakentaja on kanssasi työmaalla jakaen muiden rakentajien ja remppaajien kokemuksia kanssasi.

Sisustus

Kun talo on valmis, joko rakennettuna tai remontissa, mietitään sisustusratkaisuja. Millainen kylpyhuone tehdään, maalia vai tapettia makuuhuoneeseen? Mikä on nyt muotia ja miten luoda omannäköinen koti jossa voi viihtyä tulevat vuodet. Kodin merkitys on Suomalaisten arvoissa kasvanut, sisustus ei ole vain harrastus, vaan tapa tehdä omasta kodista viihtyisä ja asuttava. Kodinrakentaja esittelee ja neuvoo pintamateriaaleissa ja sisustusten toteutuksissa.

Piha ja puutarha

Suomalaiseen kotiin kuuluu aina osana myös piha nurmineen, istutuksineen, pensasaitoineen. Piha elää perheen kasvussa mukana leikkipaikasta jalkapallokenttään ja kesäisten juhlien näyttämöstä rentoutumispaikkaan. Kodinrakentaja lähestyy pihaa alkaen aina perussuunnittelusta päätyen luoviin ratkaisuihin. Kuinka rakentaa unelmien piha, millainen piha sopii huolettomasta elämästä pitävälle ja millainen puutarhaharrastajalle. Käytännön ohjeita, runsaasti inspiroivia kuvia ja hyviä vinkkejä.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 5, keskiarvo: 4,20 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista