Kodin KuvalehtiKodin Kuvalehti on naisten luottolehti, jonka keskeisinä sisältöinä ovat koti, perhe ja hyvä elämä toisista huolehtien ja välittäen.

Kodin Kuvalehteä julkaisee Sanoma Magazines ja se on perustettu vuonna 1967. Lehteä julkaistaan kaksi kertaa kuukaudessa eli joka toinen viikko. Levikki on yhteensä 124811 ja lukijat 394000. Päätoimittajana toimii Minna McGill.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Kodin Kuvalehti tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Kodin Kuvalehden tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Kodin Kuvalehden tarjoukseen »

Esittelyä

Kodin juhlat ja arki, sesonkien ihanimmat kattaukset ja uutuusherkut upeasti kuvitetussa lehdessä vievät naiset mukanaan kotoilun lämpimään maailmaan. Kodin Kuvalehti onkin jokaisen kotikokin ja leipurin lähde uusiin resepteihin ja oivalluksiin.

Kodin Kuvalehti on mukana jokaisen ihmisen arjessa. Se tukee ja ymmärtää lukijaansa. Lehti sisältää perhe-elämää sekä vanhempien keskinäistä parisuhdetta helpottavat vinkit ja pohdinnat. Kodin Kuvalehti perehdyttää terveyteen, ruokaan ja sisustukseen lempeällä äidillisellä otteellaan, jonka mukana koko perhe viihtyy.

Selkeät tekstit ja kuvitus antavat lehdelle raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Kodin Kuvalehti tarjoaa lukijalle unohtumattoman lukuelämyksen kerta toisensa jälkeen.

Ruokaa ja leivontaa

Yksinkertaisesti syötävän herkulliset kuvat Kodin Kuvalehdessä tarjoavat silmänruokaa ja inspiraatiota jokaiselle ruoanlaitosta ja leipomisesta innostuneelle. Toteutettavat, herkulliset ja sesonkienmukaiset ohjeet sopivat jokaiselle aloittelijasta ammattilaiseen. Tilaa on annettu niin arkisempaan ruokakaruselliin kuin kodin juhliinkin. Ohjeita täydentävät vinkit kattaukseen, säilöntään, koristeluun ja raaka-aineisiin. Kodinhoito ja sen pienet askareet saavat huomiota lehdessä. Lukijalle annetaan hyviä neuvoja joilla arjesta saa vähän sujuvampaa vaikkapa aina niin tylsän siivouksen saa tehtyä nopeasti ja tehokkaasti kun asiaan vain perehtyy.

Sisustus ja puutarha

Esittelyssä kotimaiset unelmapuutarhat ja kivat ideat oman pihan laittoon pienestä piristyksestä täysremonttiin. Pienillä hauskoilla esineillä, asioilla ja löydöillä somistetaan oma koti ja loihditaan upea kattaus, Kodin Kuvalehti osaa ja keksii aina uutta niin kaupunkiasuntoon kuin isompaankin pirttiin.

Tarinoita ihmisistä

Kodin Kuvalehti panostaa henkilökuviin, selviytymis- ja kasvutarinoihin, jotka koskettavat lukijoita. Tositarinoita julkisuuden henkilöiden ja tavallisten ihmiset elämänkohtaloista, muutoksista ja kasvusta myötäelävällä otteella. Ajankohtaiset asiat, kuten mielenterveys, erilaiset projektit, tarinat siitä kuinka apua tarvitseva sitä saa antavat uskoa hyviin tekoihin.

Kodin Kuvalehden esittelyvideo

Lehden numero on 24 (1.12.2011), jossa on yhteensä 132 sivua.

Lehdessä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

18 Manuela Bosco: Isän tyttö
31 Suorat sanat: vanha ihminen, älä alistu!
32 Oikean kokoinen äiti
38 Saiturin joulu
40 Pitkän parisuhteen resepti
49 Kankeat kutimet
50 Vilukissan villat
56 Kuivan ihon ihmevoiteet
74 Parasta joulupöytään
87 Juhlava lintu
88 Pipari tuli taloon
94 Oikotie onneen
97 Keittiön ihmeet
98 Viimeinen kiusaus

Artikkelin muutokset

9.6.2016: Lisätty uusi lukijamäärä ja levikki

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 6, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista