KatsoKatso ei ole juorulehti. Se ei ole TV-lehti. Se ei myöskään ole viihdelehti.

Katson julkaisija on Aller Media ja se on perustettu vuonna 1960. Lehteä julkaistaan kerran viikossa perjantaisin. Levikkiä on 27543 ja lukijoita 82000. Lehden päätoimittajana toimii Kirsi Lindh-Mansikka.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Katso-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Katson tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Katson tarjoukseen »

Lehden esittelyä

Mikä se sitten on? Katso on kaikkien näiden yhdistelmä. Se kertoo sinulle kuumimmat julkkisjuorut, kuka on eronnut, kuka on karannut, entä kenelle on syntynyt vauva? Katso tekee tämän kuitenkin maltillisiin ja lukijaystävälliseen sävyyn.

Katso on kaiken kattava TV-lehti, siitä löydät TV-ohjelmat helposti ja yksinkertaisesti. Varoituksena mainittakoon, että Katso sisältää juonipaljastuksia, mutta lukijoiden onneksi ne on sijoitettu vain yhdelle sivulle. Eli sivun voi helposti hypätä yli mikäli ei tahdo tietää ennakkoon mitä suosikkisarjassa tulee seuraavaksi tapahtumaan.

Katso on mitä mainioin viihdelehti. Se kertoo juttuja ja tapahtumia meiltä ja maailmalta. Kaiken tämän Katso tarjoilee sinulle yksissä kansissa.

Nimensä mukaisesti Katso-lehteä kannattaa katsoa ja hypätä mukaan sen lukijaystävällisiin artikkeleihin. Katso-lehden seurassa viihtyy koko perhe, teinistä mummoon.

Artikkelin muutokset

9.8.2016: Lisätty lehden lukijamäärä
18.4.2014: Kerrottu lisää esittelyä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista