InfernoInferno, tuttavallisesti Inffi on jokaisen raskaamman musiikin ystävän paras media.

Infernoa kustantaa Pop Media ja sitä on julkaistu vuodesta 2001 lähtien. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuoden aikana. Lukijoita on yhteensä 30000. Lehden päätoimittajana toimii Matti Riekki.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Inferno tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Infernon tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Infernon tarjoukseen »

Esittelyä

Inffi keskittyy rankalla kädellä kaikkeen huomionarvoiseen, mitä niin raskaamman rockin, metallin valtavirran, kuin underground- metallinkin parissa tapahtuu.

Artistit ja haastattelut

Inferno tunnetaan laajoista ja kiinnostavista haastatteluihin perustuvista jutuista. Intohimoisesti metallimusiikkiin suhtautuvat toimittajat takaavat juttujen laadun. Huomion kohteena olevat yhtyeet ja artistit ovat aina ajankohtaisia, uutta julkaisseita, Suomeen kiertueellaan tulevia tai festivaaleilla esiintyviä, juuri niitä joiden jutut metallimusiikin ystäviä juuri sillä hetkellä kiinnostavat eniten.

Juttuja jokaisessa numerossa on useita, niin maailmanluokan tähtien kuin valtavirran ulkopuolellakin toimivien artistien ja bändien tekemisistä ja ajatuksista.

Arviot

Lehti tarjoaa arvioita kaikista kiinnostavista julkaisuista, Aadolf ja demot -osuudessa arvioidaan nousevia tähtiä ja moni muusikko saakin ensimmäisen kerran juuri tällä osastolla nähdä itsensä mediassa, lukijatkin tietävät, ketä pitää jatkossa silmällä. Levyarviot tulevat useiden kirjoittajien näppäimistöistä, he tuntevat tyylilajit ja arvioitavat yhtyeet. Arvoissa mukana myös DVD -julkaisuja ja muuta raskaamman musiikin ystäviä koskettavaa kulttuurituotetta.

Herkkupaloja

Infernon raskaahkoa linjaa pehmentää ja ilahduttaa mukavasti muun muassa klassikoksi nousseet ruoka-aiheiset jutut Heavy Cooking Clubissa, jossa joku tunnettu metallimaailman ihminen antaa parhaan reseptinsä musiikkivinkeillä höystettynä lukijoiden käyttöön.

Lukija ei missaa myöskään parhaita uusia julkaisuja tai tapahtumia, useat keikkapaikat tarjoavat käteviä keikkakalentereita Infernon sivuilla, samoin levy-yhtiöt pitävät Inffiä toimivana tiedotuskanavana. Sytykkeitä -osiossa keskitytään ajankohtaisiin musiikkiasioihin tiiviissä muodossa. Myös Infernon loistavat kotisivut tarjoavat lukijoille lisäarvona paljon tietoa ja luettavaa.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Infernoa. Lehden numero on 8/2013, jossa on yhteensä 84 sivua.

Artikkelin muutokset

8.10.2016: Video lisätty

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista