IirisIiris on aikuisen naisen uusi ystävä, joka tarjoaa joka kuukausi paljon laadukasta luettavaa.

Iiriksen kustantaja on Sanoma Magazines ja lehti perustettiin vuonna 2012. Iiris ilmestyy 10 kertaa vuoden aikana ja levikki on 42435.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Iiris tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Iiriksen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Iiris-lehti on lopetettu vuonna 2013.

Esittelyä

Aitoja ihmisiä koskettavista asioista, elämäntarinoita, iloja ja suruja sekä runsaasti kulttuuria kirjallisuudesta teatteriin ja kaupunkilomista kiinnostaviin kulttuuripersooniin.

Tarinoiden, haastatteluiden ja ajankohtaisten ilmiöiden pohtimisen lisäksi Iiris tarjoaa herkulliset ruokaohjeet, vuodenaikojen parhaat pukeutumis- ja kauneusvinkit ja motivoi liikkeelle kulttuurin pariin. Lukijoiden mielestä Iiris sopii myös aikuisen naisen miehelle.

Tarinoita ja kohtaloita

Jokaisessa lehden numerossa on paljon luettavaa. Syvälliset haastatteluihin pohjautuvat jutut kertovat pintaa syvemmältä niin tavallisten ihmisten, kuin julkisuuden henkilöidenkin elämästä, kokemuksista ja ajatuksista. Iiris ei karttele vaikeitakaan aiheita, se kertoo asiat ilossa ja surussa, kuten ihmiset ne elävät ja kokevat. Tasokas kuvitus ja lämpöisen tyylikäs ulkoasu houkuttelee avaamaan lehden toisenkin kerran, luettavaa riittää useammaksi kuin yhdeksi kerraksi.

Muotia ja kauneutta

Ei mitään teinien trendivillityksiä, vaan käyttökelpoista, tyylikästä ja laadukasta muotia aikaansa seuraavalle naiselle. Erilaisiin ihotyyppeihin ja ikäkausiin sopivia meikki- ja kauneusjuttuja ja toteutettavia ohjeita. Esiteltävät tuotteet ovat laadukkaita ja helposti saatavilla.

Kulttuuria monipuolisesti

Iiris rakastaa kirjoja, teatteria, näyttelyitä ja muita kulttuuririentoja kuten lukijansakin. Parhaat kirjauutuudet niin itselle kuin lahjavinkeiksikin. Iiriksen verkkosivuilla aktiivinen Lukupiiri antaa mahdollisuuden osallistua myös lehden tekemiseen, parhaat kirjavinkit pääsevät lehteen mukaan. Iiris käy myös teatterissa, oopperassa ja näyttelyissä, voit luottaa lehden ja sen lukijoiden suosituksiin siitä, mikä on näkemisen ja kokemisen arvoista.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista