Hyva TerveysHyvä Terveys -lehti pyrkii nimensä mukaisesti kertomaan hyvän terveyden vinkeistä.

Hyvää Terveyttä kustantaa Sanoma Magazines ja sitä on julkaistu vuodesta 1985 lähtien. Lukijoita on 457000 ja levikkiä 116330. Lehden päätoimittaja on Taina Risto.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Hyvä Terveys tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Hyvän Terveyden tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Hyvä Terveys tarjoukseen »

Esittelyä

Kun kyse on sinun omasta terveydestäsi, etkö todellakin tahtoisi vain tutkittua ja tarkistettua tietoa juurikin siitä? Silloin sinulla on käsissäsi oikea lehti. Hyvä Terveys on juurikin sellainen, että se selvittää asian tarkkaan ennen kuin se edes kertoo siitä sinulle ensin. Näin vältytään oikaisuilta ja väärien tietojen välittämiseltä. Hyvä Terveys -lehdellä on jo vakaa lukijakuntansa, joka välittää paljon omasta ja läheistensä terveydestä.

Hyvä Terveys antaa liikuntavinkkejä kaikille, uusiin lajeihin se tutustuttaa sinut rauhallisesti ja mielenkiintoisilla artikkeleilla. Hyvä Terveys ei tuputa, vaan se tarjoilee vaihtoehtoja joista sinun täytyy vain valita parhaimmat. Jokaiselle löytyy takuulla laji, ja Hyvä Terveys pitää siitä huolen että niin myös käy.

Hyvä Terveys muistaa, että arki ei silti ole pelkkää liikuntaa ja oikein syömistä, vaan myös ihmissuhteet ja niiden ylläpito on hyvin tärkeässä asemassa. Ongelmatilanteita selvittämässä sinun kanssasi on Hyvä terveys. Ajankohtaista tietoa lääketieteen ihmeistä ja sairauksien uusista hoitomuodoista tarjoilemme sinulle myöskin, joten pysyt ajan tasalla.

Lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Hyvää Terveyttä. Lehden numero on 10/2013, jossa on yhteensä 83 sivua.

Artikkelin muutokset

16.7.2016: Lukijamäärä muuttunut 420000 -> 457000 ja levikki 122435 -> 116330

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 6, keskiarvo: 4,83 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista