GTi MagazineAutoharrastajien ja tuningrakentelijoiden lehti numero yksi täynnä upeita autoja, uutta tekniikkaa, herkullisia kuvia, unohtamatta toinen toistaan upeampia Gti-tyttöjä.

Oleelliseen keskittyvä miestenlehti jossa riittää luettavaa ja katseltavaa. Vuonna 2014 Sanoma Magazines möi lehden Fokus Media Oy:lle. Lukijoita on 146000 ja levikkiä 20691.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

GTi-Magazine tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras GTi-Magazinen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä GTi-Magazinen tarjoukseen »

Alkufiiliksiä

Gti-Magazine on jokaisen tuunaajan varma valinta. Lehti sisältää lähes kaiken auton tuunaamiseen ja tekniikkaan liittyvän, mutta lisänä on myös muut pyörillä liikkuvat, kuten moottoripyörät. Mukana makeimmat autot, vanteet ja silmäniloksi vielä masujakin. Lehti sisältää hienoja kuvia niin autoista kuin muistakin vempeleistä. Tuunaamista helpottavia vinkkejä antaa asiaan vihkiintyneet ammattilaiset.

Tekniikkaa ja rakenteluprojekteja

Lehti seuraa ja toteuttaa jatkuvasti erilaisia tuning-projekteja, joita lukija pääsee yksityiskohtaisesti seuraamaan runsaasti kuvitetussa lehdessä. Jutuista voi vaivatta poimia sopivimmat vinkit omiin projekteihin ja saada hyviä neuvoja toteutuksesta. GTI esittelee myös hifilaitteet autoihin, laitteiden valmistajat, maahantuojat ja pajat jotka työtä tekevät. GTI ei unohda perusasioitakaan, renkaat ja tuulilasit kuuluvat autoiluun. Tiedät mistä kannattaa hankkia mitäkin.

Luksusta ja autounelmia

Aston Martininsta Porscheen ja Fordista Opeliin, uskomaton määrä upeita autoja tuunattuna silmiä hivelevään kuosiin. Miltä tuntuisikaan joku päivä saada käsiinsä juuri se unelmien bemari tai porsche ja päästä laittamaan siitä ihan oman näköinen auto? Miten hienoksi vaatimattomammatkin automallit tekijöiden käsissä taipuvat! Lehdessä myös Autohalli-osio, jossa voit ostaa ja myydä alaan liittyvää irtaimistoa. Silmänruokaa ja ripauksen glamouria tarjoilevat automaailmaan kuuluvat upeat Gti-tytöt.

Kaikki kiinnostavimmat tapahtumat

GTI on aina siellä missä kromi kiiltää, kumi palaa ja moottorit murisevat. Cruisingit, vauhtiajot, näyttelyt. Runsain kuvin höystettynä kaikki näkemisenarvoinen tapahtumista. Tiedät mistä puhutaan, vaikka et aina pääsisi itse paikan päälle. Lehti muistaa kyllä tiedottaa myös tulevista huomionarvoisista tapahtumista. Lukijoita palvelevat myös GTI lehden verkkosivuilla aktiiviset keskustelualueet, tori ja tapahtumakalenteri.

Artikkelin muutokset

28.8.2016: Lisätty lukijamäärä ja levikki

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista