Glorian Ruoka ja ViiniGlorian Ruoka ja Viini on oman elämänsä huippukokeille, kulinaristeille sekä ruoka- ja viiniharrastajille suunnattu lehti.

Glorian Ruokaa ja Viiniä kustantaa Sanoma Magazines ja lehteä on julkaistu vuodesta 1999 lähtien. Levikkiä on 29935 ja lukijoita 153000. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Sanna Maskulin on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Glorian Ruoka ja Viini tarjouksessa saat hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Glorian Ruoka ja Viini -lehden tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Siirry Glorian Ruoan ja Viinin tarjoukseen »

Esittelyä

Hei, sinä hyvää ruokaa ja viiniä rakastava ihminen. Oletko jo tutustunut Glorian Ruoka ja Viini lehteen? Nyt on korkea aika. Glorian Ruoka & Viini tarjoilee sinulle parhaat reseptit meiltä täältä Suomesta, muttei se jättäydy Suomen rajojen sisäpuolelle, vaan käy kurkkailemassa myös ulkomaiden ruokakulttuuria. Ulkomaisia reseptejä lehti testaa ensin oman ryhmän kanssa ja tuo parhaat ohjeet sinun saatavillesi. Lehti sisältää kokeilemisen arvoisia reseptejä, vinkkejä ja uutuustuotteita kokkauksen ja kattauksen avuksi.

Hyvän ruuan maustaa tietenkin hyvä viini. Lehden viininmaistaja-ammattilaiset hakevat jokaiselle ruokakattaukselleen sopivan viinin. Glorian Ruoka & Viini helpottaa näin sinun valintaasi ja onnistut varmasti. Lehden kattausohjeilla saat kattauksesi ruokkimaan niin kehoa kuin mieltäkin. Lehti tarjoilee vinkkejä niin juhla kuin arkikattauksiakin ajatellen, emme jätä ketään kylmäksi. Kun tahdot säväyttää kattauksillasi, Glorian Ruoka & Viini tarjoaa sinulle eväät onnistumiseen.

Lehti houkuttelee sekä mies- että naislukijoita tasokkailla resepteillä, parhailla viiniesittelyillä ja uskomattoman yltäkylläisillä kuvilla.

Ohjeet ja teemat

Ohjeissa esitellään ihanat, aina sesonginmukaiset herkut arkeen, juhlaan unohtamatta hemmotteluhetkiä. Lehti huomioi niin erikoisruokavaliot kuin terveelliset vaihtoehdot, unohtamatta kuitenkaan niitä herkkuhetkiä, kun kaloreita ei lasketa ja elämä saa maistua kermaisen hyvältä. Eri maiden vaikutteita, puhdasta kotimaista ruokaa, syksyn omenat ja sienet, ylelliset jouluherkut, Glorian Ruoka ja Viini elää vuodenkierrossa lukijoidensa keittiössä.

Parhaat viinit

Glorian Ruoka ja Viini esittelee jokaisessa numerossaan niin matkakohteita, joissa viininystävien kannattaa piipahtaa, kuin kattavan valikoiman uutuusviinejä arvosteluineen useissa eri hintaluokissa. Sesonkiherkkujen, juhlien ja elämän kohokohtien parhaat viinivinkit.

Ihmiset, ilmiöt ja tarinat

Ihmiset jakavat parhaita ohjeitaan elämänkokemuksilla maustettuna, avaavat ovet omaan keittiöönsä. Elämänmakuisia tarinoita herkkusuiden kertomana. Lehden oma huippukokki tarjoaa jokaisessa numerossa ohjeineen ja kuvineen ylellisen kolmen lajin illallisen ja juomaehdotukset, jonka voikin toteuttaa sitten itse hyvässä seurassa.

Matkailu ja ravintolat

Lukijat ovat maailmankansalaisia, joita ei vähiten matkakohteissa kiinnosta se, missä kannattaa käydä syömässä ja mitkä ovat kunkin alueen erikoisuudet niin ruoassa kuin viinissäkin. Lehti antaa hyvät vinkit parhaista ravintoloista niin kotimaassa kuin matkoilla kauempanakin.

Glorian Ruoka ja Viini -lehden esittely

Esittelen tässä Glorian Ruoka ja Viini -lehteä. Lehden numero on 50 (01/2008), jossa on yhteensä 108 sivua.

Lehdessä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

Italian ihanat maut:
– Kansiohje: Kauden paras pasta
– Antipastosta Amarettiin
– Illallisella kummisedän kanssa
– Koillis-Tialia kutsuu
– Entistäkin upeampi vuosikerta

Ruoka ja ruokaihmiset:
– Ruoka&viinikoulu: Kastikkeet
– Kausiherkku: Bliniburgerit
– Edessä loistava tulevaisuus
– Jokapäivänen leipämme: Fougasse
– Sukula
– Apukokki: Koskenlaskija
– Jauhelihasta jalot paistokset
– Ennen ja nyt: Kreikkalainen salaatti
– Kakkutaivas: Suklaa-päärynäpiirakka
– Tekijä ja tyyli: Jyrki Katainen
– Kolumni

Viini ja muut juomat:
– Avellan
– Viinivinkit
– Viinikasvo: Samia Ben Ali
– Viininharrastajan välineet
– Viini+ruoka

Keittiö ja tavarat:
– Keittiön tavarat
– Minun keittiöni
– Pelit ja vehkeet
– Seitsemän keittiötikasta

Matkailu ja ravintolat:
– Oikeat osoitteet: Bangkok
– Ravintolat: Klaus K:n aamiainen

Artikkelin muutokset

29.7.2016: Lukijoiden määrä laskenut 155000 -> 153000 ja levikki 32848 -> 29935

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

1 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 5.2.2014 klo 22:28

    Hyvä lehti :)

Arvostele tai kerro kokemuksista