GEOKansainvälisellä tasolla toimiva GEO-lehti tarjoaa reportaaseja ihmisen toiminnasta, kulttuurista, eläimistä, maantieteestä, luonnontieteistä korkeatasoisesti kuvitettuna.

GEO:ta kustantaa Fokus Media ja lehti on perustettu vuonna 1976. Ilmestyminen tapahtuu 10 kertaa vuodessa. Levikkiä on 20039 ja lukijamäärä 81000. Päätoimittajana toimii Katriina Palo-Närhinen.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

GEO-lehden tarjouksessa voit saada mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin GEOn tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Siirry tästä GEOn tarjoukseen »

Esittelyä

Lehti sopii vaativaankin aikuiseen makuun, se ei aliarvioi lukijaa ja tieto on pintaa syvempää. Geo tituleeraa itseään motolla ”Uusi ikkuna maailmaan”. Sitä se onkin tärkeine, mutta raikkaine aihevalintoineen ja äärimäisen upeina kuvineen. Lehti on erityisesti valokuvaajien suosiossa eikä ihme.

Matka ja seikkailut

Upeat kuvareportaasit ja artikkelit vievät lukijan niin tuttuihin kaupunkikohteisiin kuin eksoottisten kulttuurienkin pariin. Kuvaajat esittelevät rohkeasti uusia näkökulmia. Huimia seikkalujaan kuvaavat vuorikiipeilijät, dokumentaristit, aktiivilomailijat ja vapaaehtoistyötä uhanalaisten eläimien parissa tekevät ihmiset.

Aiheiden ja kohteiden kirjo antaa takuulla jokaiselle lukijalle sykähdyttäviä kokemuksia niin nojatuolissa kuin omissakin seikkailuissa maailmalla. GEO-lehden seikkailijoille luonnon ja kulttuurien monimuotoisuuden säilyttäminen on tärkeää.

Ihmiset ja ilmiöt

GEO avaa maisemia tavallisten ihmisten arkeen kaikkialla maailmassa, herkulliset kuvat avaavat lukijan silmien eteen ihmisyyden monimuotoisuuden. Se auttaa ymmärtämään erilaisuutta, kulttuurien tärkeyttä ja kiehtovaa maailmaa, johon me kaikki kuulumme.

Lehti matkaa kuvaajien mukana niin Yhdysvalloissa, Alaskan alkuperäiskansojen luona, kuin sotaa käyvissä maissakin yltäkylläisyyden täyttämistä elinympäristöistä raunioihin ja aavikoille.

Luonto

Lehden luontoaiheet käsittelevät usein valokuvin ja artikkelein luonnon monimuotoisuutta ja suojelua vaativia kohteita. Kuvaajat tuovat esiin itselleen koskettavia ympäristöjä ja uhanalaisia eläimiä, avaten niiden tilanteen ja suojeluntarpeen lukijoille. On helpompi suojella kohdetta, jonka ihmiset tuntevat. Luontokuvat ovat henkeäsalpaavan kauniita ja suloisen koskettavia.

Artikkelin muutokset

17.8.2016: Lisätty levikki ja lukijamäärä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista