FitFit on kokonaisvaltainen elämänhallinnan lehti ja se sopii liikunnasta innostuneelle persoonalle.

Fitiä julkaisee Aller Media ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lukijoita on yhteensä 168000 ja levikkiä 39135. Katariina Kivimäki on lehden päätoimittaja.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Fit-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Fit tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Siirry tästä Fitin tarjoukseen »

Esittelyä

Fit keskittyy painonpudotukseen, kunnon kasvattamiseen, terveelliseen ruokavalioon ja motivaation ylläpitämiseen. Lehti on todellinen edelläkävijä monen aihepiirin suhteen ja tarjoaa myös karppaajille ohjeet terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon.

Lehti pursuaa uutta tietoa ja kertoo siitä innostavalla ja mukaansa tempaavalla asenteella. Liikunnan ilo tarttuu lehdestä takuulla. Fit etsii uusimmat lajit ja tarjoilee ne sinulle ensimmäisenä. Treenivinkit ovat niin hyviä, että voit vain onnistua.

Lehdestä löytyy paljon tietoutta ravitsemuksesta, terveellisistä elämäntavoista, eikä henkistäkään hyvinvointia ole unohdettu. Lehti hakee keinoja painon hallintaan ja pysyvään terveyteen.

Treenit

Lehti tarjoaa kokonaisia treeniohjelmia, joiden avulla kuntoilun alkuun pääsee jokainen, myös ne, joille aloittaminen tuntuu vaikealta eikä oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä että pääsee alkuun. Turvalliset ja tehokkaat treeniohjelmat on kehitetty alan huippunimien avustuksella ja niistä löytyy jokaisen lähtötason omaavalle kuntoilijalle ja laihduttajalle sopivat.

Kokonaisten treeniohjelmien lisäksi FIT esittelee tehokkaimmat ja uusimmat liikesarja, apuvälineet ja trendit, joilla jokainen voi täydentää ja muokata omaa laihdutus- kiinteytys- ja kuntoiluohjelmaansa.

Ravinto ja ruokaohjeet

Tärkeä osa lehden sisältöä on ravinto. Jutut perustuvat uusimpiin tutkimustuloksiin ja ravintosuosituksiin. Lehden terveelliset ja helposti toteutettavat ruokaohjeet auttavat rakentamaan ja ylläpitämään terveellisempää elämää. Niissä huomioidaan niin painonpudottajien kuin raskasta treeni tekevienkin ravintotarpeet.

Ei pelkkiä kaloritaulukoita vaan houkuttelevia kuvia, tietoa siitä mitä kenenkin kannattaa syödä, missä muodossa ja milloin. Ravitsemus on tärkeä osa terveellistä elämää, hyvät ohjeet, tieto ja taidot ovat tärkeä osa sen saavuttaisessa. Fit tarjoaa hyvät eväät ja motivaation parantaa omaa ruokavaliota ja osaamista ravinnon suhteen.

Motivaatio

Yksi lehden tehtävistä on kannustaa ihmisiä ottamaan itseään niskasta kiinni ja parantamaan kunnon ja painonpudotuksen kautta niin elämänlaatua, terveyttä kuin itsetuntoakin. Kannustavat kunto-ohjelmat päästävät lukijan seuraamaan tavallisten ihmisten matkaa kohti hyvää elämää, motivoiden myös itse lukijaa tekemään muutoksen.

FIT-lehden esittelyvideo

Esittelen tässä Fit-lehteä. Lehden numero on 9/2012, jossa on yhteensä 100 sivua.

Lehdessä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

14 Kiinteät reidet: Löydät reisityyppisi ja ala treenata!
21 Ihme juttu: Lihaskalvot. Näihin sinunkin pitää tutustua.
22 Nita Arpiainen: Kontrollifriikki urheilija oppi rennoksi.
26 Treeni: Syksyn kuumin treeni tehdään köydellä.
33 Minun kehoni: Pesäpalloilija Henna Kytösalmi ei halua hauista.
34 Kiva laji: Suunnistus sopii citytytöillekin.
36 Kotitreeni: Lenkkeilijä, tee edes nämä venytykset.
38 Reissussa: Vaellus käy meditaatiosta.
51 Tee itse: Näin kasvatat steviaa.
52 Reseptit: Lämmittävät juuresruoat.
69 Piilolasit: Linssi silmän sisään.
74 Ulkoilu: Näin metsä parantaa.
78 Ihmissuhteet: Kun rakas ihminen sairastuu.
81 Hyvä peppu: Näin se tehdään.
88 Kauneus: Syksyn korjaussarja.

Artikkelin muutokset

29.6.2016: Lukijamäärä kasvanut 96000 -> 168000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista