EvitaAikuisten, yli nelikymppisten naisten laatulehti Evita ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.

Evitaa julkaisee Bonnier Publications Oy ja julkaiseminen aloitettiin vuonna 2010. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja levikkiä on noin 28470.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Evita tarjouksessa voit saada mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Evitan tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Evita-lehti on lopetettu vuonna 2013.

Esittelyä

Lehti tarjoaa visuaalisesti herkullisen, modernin ja raikkaan luku- ja katselupaketin, jonka keskeisiä teemoja ovat hyvinvointi, ruoka, terveys sekä muodin ja kauneuden aihepiirit.

Hyvinvointi ja ruoka

Evita seuraa ruokatrendejä ja tutkimusta, se tarjoaa aina viimeisimpään tietoon perustuvat oppaat terveelliseen ruokavalioon. Artikkelit käsittelevät erilaisia ruokia ja raaka-aineita ja tutkimusta ravintoaineista. Lehti tarjoaa myös ihanat ruokaohjeet arkeen ja juhlaan. Upeasti kuvitetut jutut nostavat veden kielelle ja houkuttelevat kokeilemaan uutta.

Ruoka yhdistetään jutuissa myös mielenvirkeyteen ja elämänhallintaan, vakkapa väriterapian yhdistäminen ruokaan on kiinnostavaa, hauskaa ja tekee arjesta aina vähän värikkäämpää. Terveellinen ruokavalio on osa hyvinvointia, lehti perehtyy myös muihin kokonaisvaltaista hyvinvointia lisääviin aihepiireihin aina liikunnasta seksuaalisuuteen ja taloudenhallintaan saakka.

Terveys

Aikuiselle naiselle terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä. Evita pitää lukijan ajan tasalla tasapainoisesta terveydenhoidosta liikunnan, oikean ravinnon, hyvinvoinnin ja fyysisen sekä mielen terveyden aihepiireistä. Lukija saa hyvät neuvot niin nukkumiseen, perheen ongelmien hoitamiseen kuin itsehoitoonkin monissa pienissä ja suurissakin ongelmissa.

Muoti ja kauneus

Muoti- ja kauneusjutut käsittelevät laaja-alaisesti pukeutumista, kosmetiikkaa ja ulkonäköä aikuiseen makuun. Lehti esittelee kauneuteen vaikuttavat ruoka-aineet, arkea helpottavat kosmetiikkauutuudet ja käytännöllisiä ratkaisuita erilaisiin kauneusongelmiin. Ylelliset kuvat houkuttelevat uudistamaan omaa ulkonäköä niin pukeutumalla kuin ihoa ja hiuksiakin hoitamalla.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

2 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

 • 21.12.2012 klo 17:08

  lopettakaa tilaukseni

 • 23.12.2012 klo 12:28

  Terve

  Ikävä kyllä tämä blogi ainoastaan ilmoittaa lehtitarjouksista.

  Jos haluatte lopettaa Evita-lehden tilauksen, niin sen saa lopetettua ilmoittamalla siitä Evitaan: http://www.evitalehti.fi/node/221

  T. Paraslehtitarjous.fi / Jani

Arvostele tai kerro kokemuksista