Etelä-Suomen SanomatTätä sanomalehteä julkaistaan Lahden ja Päijät-Hämeen alueella.

Etelä-Suomen Sanomia julkaisee Mediatalo ESA ja se on perustettu vuonna 1914. Ilmestyminen tapahtuu maanantaista sunnuntaihin. Lehden levikki on 51444. Päätoimittajana toimii Perttu Kauppinen.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Etelä-Suomen Sanomat tarjouksessa voit saada mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin Etelä-Suomen Sanomien tarjous. Voit tilata myös lahjaksi.

Siirry tästä Etelä-Suomen Sanomien tarjoukseen »

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 2,00 / 5)
Ladataan...

8 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

 • 3.10.2019 klo 14:56

  Ei onnistuLTVeen lehtitilaustarjous verkossa

 • 17.7.2020 klo 19:17

  Yritin selvittää lehden tilaushintaa.
  Tulos oli että pitää hyväksyä kaikki paskaposti jamuut mömmöt ennen tilausta.
  Pitää tyytyä pelkkään Hesariin.
  Pitäkää lehtenne.

 • 10.11.2020 klo 19:46

  Ilmaislehti kuukaudeksi on mukava yksinasuvalle eläkeläiselle, jolla päivät on joskus pitkiä.
  Kiitos!

 • 23.2.2021 klo 14:56

  Uutisesta 80% kuvaa, isoja aukeaman ja 1/2 sivun kuvia jopa samoista aiheista. Tuskin 20% tekstiä. Ja sitten lehden omat mainokset koko tai puoli sivun kokoiset esim. asiakaspalvelu suljettu, tilaajan edut ja mediamyynnin imagoilmoituset joka lehdessä.
  40 sivuisessa lehdessä 4 sivua tv/radioohjelmia, 4 sivua imagomainontaa, etusivun täytekuvia. Kaivataan ajankohtaista asiaa Päijät-Hämeestä!! Tilaushinnat eivät ole kuukausittain näkyvillä, niin kuin HS:ssa ja niin kuin kuluttaja-asiamies edellyttää. Pitää ensin kirjautua nimi yms tiedoin.

 • 3.3.2021 klo 15:53

  Yritin selvittää tilauksen hintaa paperilehti+digi vuodeksi. Arvatkaa löytyikö ?
  Vartti meni etsiskellessä… Ihmetellä täytyy.

 • 23.7.2021 klo 10:51

  Miksi hintaan sisällytetään pakolla myös digilehti, joka nostaa yleisesti tilaushintaa? Kun olen paperisen lehden aamuisin lukenut, en riennä enää nettiin lukemaan samoja uutisia digistä. Miksi ei voi tilata vain PAPERILEHTEÄ, jolloin tilaushintaakin voisi kai laskea?

  Urheilua kaikissa paperilehdissä on liikaa. Pahimpina aikoina melkein puolet lehden sivuista täyttyvät urheilujutuilla tavalla tai toisella. Kaikki lehden lukijat eivät innostu urheilusta, joten vähentäkää urhailusivuja, joista muutenkin jo kaikki muutkin tuutit tiedottavat liian kanssa.

  Lisäksi pitäisi enemmän julkaista ajankohtaisia uutisia LAHDESTA JA LAHDEN SEUDULTA. Valtakunnallisia ja ulkomaiden uutisia luetaan radiossa ja muissa tiedotusvälineissä sataan kertaan päivässä, joten niitä samoja juttuja ei enää tässä ”paikallislehdessä” tarvitse toistaa.

 • 28.7.2021 klo 18:03

  Haluaisin vain paperilehden en lue digiä., voisi olla hitusen halvempi. Urheilua on edelleekin liikaa. Laittakaa urheilu toimittajat lomille, lisää asia kirjoituksia ja paikallisia uutisia.

 • 21.10.2021 klo 14:14

  Mukavaa kun Ess on tilattu. Digilehteäkin on hyvä lukea missä ja milloin vain.

Arvostele tai kerro kokemuksista