ELLEKerran kuussa ilmestyvä Elle on maailman suurin muotilehti.

Elleä kustantaa Aller Media ja se on alunperin perustettu Ranskassa vuonna 1945. Ilmestyminen tapahtuu 10 kertaa vuoden aikana. Levikki on 25545 ja lukijat 63000. Taru Marjamaa toimii päätoimittajana.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Elle tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Ellen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä
Ellen tarjoukseen »

Esittelyä

Ella tarjoaa suomalaiselle muodin ystävälle todellisen kavalkadin muotiherkkuja ympäri maailmaa, Milanosta, New Yorkista, Lontoosta ja Pariisista, sekä kotimaan huippusuunnittelijoilta. Elle on muotilehtien edelläkävijä.

Elle on suunnattu kauneudesta kiinnostuneille ihmisille ja se on maailman suurin muotilehti. Lehti tarjoilee kaiken kauneuteen liittyvän niin tarkasti ja huolella, ettei yksikään kivi jää kääntämättä. Lehti testaa kauneudenhoitotuotteet puolestasi ja antaa sinulle parhaimmat vinkit kauneuden ylläpitämiseen.

Sisustuskärpästen puraisemille Elle antaa mahtavia sisustusvinkkejä sekä kotiin että mökille. Lukuelämyksien lomassa lehdestä löydät myös ruokakulttuurin ja maittavat reseptit.

Elle ei tietenkään unohda myöskään kiinnostavia ihmisiä eikä tapahtumia. Lehdestä luet julkkisjuorut ja kohtaamiset aina ensimmäisenä. Elle ei pitäydy vain suomen rajojen sisällä vaan hyppää mukaan maailman rytmiin. Ulkomaille lehti sukeltaa ennakkoluulottomasti ja innokkaana tutkimaan ja kokeilemaan kaikkea uutta.

Elle on tämän päivän johtavin muotilehti, eikä suotta. Lehdestä löydät muotivinkit meiltä ja maailmalta. Koska Elle tutkii asiat puolestasi, sinulle jää aikaa nauttia elämästä ja tästä mahtavasta lukuelämyksestä kerta toisensa jälkeen. Muotivinkkien lomassa on myös tyylivinkit jokaiselle vartalotyypille, joten Elle ei jätä ketään kylmäksi.

Catwalkit

Lehti pistäytyy kaikissa merkittävissä muodin ja pukeutumisen tapahtumissa ympäri maailmaa. Vaikka et itse pääsisi mukaan, Elle esittelee sinulle kaiken näkemisen arvoisen kaikkien nimekkäiden ja uusien lupauksien mallistoista. Tasokkaita kuvia lehdessä on paljon ja ne tekevät lukijan huippumuoti -hetkistä täydellisiä. Parhaat palat on helppo napata omaan makuun sopivaan tyyliin.

Muoti ja kauneus

Elle yhdistää muodin ja kauneuden tarjoamalla catwalkien meikki- ja hiustrendit muotitietoisille lukijoille.Täydellinen tyyli ei ole mitään muuta kuin kaikkien osa-alueiden summa ja tämän Elle haluaa jakaa myös sinun kanssasi.

Kurkistuksia huippusuunnittelijoiden koteihin ja tyyleihin

Muodin ja kuvien runsauden lisäksi Elle on täynnä hyvää luettavaa. Mistä aina niin upeita vaatteita ja tyylejä luova suunnittelija oikein löytää inspiraationsa, ideansa ja energian toteuttaa unelmansa, sen kertoo Elle.

Se tarjoaa myös mahdollisuuden päästä kurkistamaan muodin huippunimien omiin koteihin, lukija pääsee mukaan toinen toistaan upeampien ja persoonallisempien kotien keittiöihin, olohuoneisiin, makuuhuoneisiin unohtamatta hyvällä maulla täytettyjä vaatekaappeja ja pukeutumishuoneita.

Muodin ystävien omat huippujulkkikset näyttävät ja kertovat oman yksityisen elämänsä puitteista. Elle esittelee myös halutuimmat tyyli-ikonit, joiden lookeista voit napata itsellesi mieluisimmat ja parhaat jutut.

Lehden esittely

Esittelen tässä Elleä. Lehden numero on 1/2013, jossa on yhteensä 132 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita:

15 Elle tyyli: Luksusräätäli
16 Elle yhdistelee paitamekon
17 Elle tahtoo: Orienten aarteet
18 Tyylin avaimet: Siniväriset
19 Meikkityyli: Huurteiset
20 Pukukoodi: Työasujen top 5
28 Elle tyyli: Aarrearkun perussävyt
31 Tyylintuntija: Marmin Carolina Castiglioni
38 Elle tähti: David Beckham
42 Elle vinkit: Klikkaa muotia
48 Muodin oudot linnut: Persoonalliset tyyliniekat
56 Tarinoita iholla: Muodikkaasti tatuoitu
58 Muotitalo: Chloen radikaali rakkauslaulu
62 Villan sylissä: Kirsi Pyrhönen ja kauden lämpöisimmät asut
80 Farkkukansan yö: Maaginen denim
93 Lemmen hiekkasärkät: Luo huoleton häätyyli
100 Elle kauneus: Toimituksen suosikit
104 Elle meikki: Antaudu meikkiromanssiin
107 Elle kokeilee: Totuus C-vitamiinista
117 Saran deli: Kimalletta ja kilistelyä vuodelle 2013

Artikkelin muutokset

7.10.2016: Lukijamäärä vähentynyt 65000 -> 63000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista