DivaaniDivaani on sisustuslehtien ehdotonta aatelia.

Divaania on ensimmäisen kerran julkaistu vuonna 2008 ja sen päätoimittajana toimii Jenny Brandt. Kustantaja on Aller Media ja lehteä julkaistaan 10 kertaa vuoden aikana. Levikki oli vuonna 2013 yhteensä 29827.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Divaani-lehden tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Divaanin tarjous. Voit lehden tilata myös lahjaksi.

Divaani-lehti on lopetettu vuonna 2015.

Lehden esittelyä

Lehti tarjoaa upeasti kuvitetut ideapankin ja lukupaketin sisustajille, alan ihmisille ja kotiaan rakastaville uudistajille.

Pelkkää sisustusta Divaani ei tarjoa, sen keskeisiä sisältöjä ovat kotiin liittyvät aihepiirit puutarhasta ja pihasta kesämökkiin. Monipuolisuus on kiehtova elementti, ja jokainen numero tarjoaa paljon kaiken ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Oma koti

Keittiöstä kylpyhuoneeseen ja olkkarista lastenhuoneeseen, toimivat ja takuulla tyylikkäät ratkaisut kaiken kokoisiin tiloihin, moniin eri tarpeisiin. Persoonallisia ja ihania koteja esittelyssä, herkkupaloja tuoteuutuuksista, näyttäviä trendikoteja ja kodikasta sisustusta kohtuuhintaan. Kohteet vaihtelevat uusista rakennuskohteista täysremontteihin ja pieneen somistukseen, jokaiselle lukijalle jotain. Hyvin suunnatut mainokset takaavat sen, että lukija saa tietoa ja ideoita turhan informaation asemesta.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha ovat Suomalaisessa kodissa sisätilan jatkeita erityisesti kesällä, jolloin puutarha on osa kotia saumattomasti. Kukkaloistosta minimalistiseen tyylittelyyn, toimivat ratkaisut viherpeukalolle ja sillekin, joka haluaa kauniin ja vaivattoman pihan. Pikkuvinkeillä stailaat puutarhasikin viihtyisäksi kesäiseksi olohuoneeksi.

Elämää ja tapahtumia

Divaani elää lukijansa arjessa ja kodintarpeissa mukana, sen tarinoihin liittyvät sisustuksen ja pihan lisäksi myös ruoka, ihmiset ja eletty elämä. Lehti vierailee myös kaikissa kiinnostavissa tapahtumissa, kuten Habitare -messuilla esitellen kaiken näkemisenarvoisen kuvina ja artikkeleina myös lukijoille. Lehden kotisivut tarjoavat lukijoille sisustuksen ja kodintäyteisen ajanvietto- ja keskustelupaikan upeine blogeineen ja artikkeleineen.

Artikkelin muutokset

15.4.2014: Kirjoitettu esittelystä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista