DemiDemi on supersuosittu tyttöjen ja nuorten naisten lehti, jota lukee kaikki.

Demiä julkaisee A-lehdet ja se perustettiin vuonna 1998. Lehden päätoimittaja on Anni Lintula. Lukijat ovat yhteensä 133000 ja levikki 48382. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Demi tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Demin tarjous. Voit lehden tilata myös lahjaksi.

Siirry tästä Demin tarjoukseen »

Esittelyä

Demi ilmestyy kerran kuussa ja se on täynnä ihania ja elämänmakuisia tyttöjenjuttuja, kaikkea tärkeää mikä tyttöjä kiinnostaa ja aiheuttaa päänvaivaa.

Demi-lehti on nuorten naisten oma raamattu. Lehti tarjoilee tyylivinkit ja meikkausohjeet asenteella, jota saa muualta hakea. Sisältää sopivassa suhteessa julkkisjuoruja ja tyylimuutoksia. Demi testaa uudet tuoksut, muodin villitykset ja ihonhoito- ja ehostustuotteet.

Lehti antaa vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin joita et ole uskaltanut kysyä. Demin ohjeilla nuoret naiset voivat olla muodikkaita, päästä varpaisiin. Lehti syventyy tämän päivän uusimpiin muoti-ilmiöihin ja valitsee niistä maukkaimmat.

Muotia ja kauneutta

Meikit, hiukset ja oma ulkonäkö mietityttää ja kiinnostaa kaikkia. Lehti neuvoo kuumimmat meikkivinkit, joihin koululaisellekin on varaa. Demin neuvoilla voitat bad hair –päivät ja löydät kivat vaate- ja asustevinkit jokaiseen vuodenaikaan trendeistä tinkimättä. Julkkisjutuissa pääsee kurkkimaan myös julkkisten tyylejä, niistä on kiva nappailla parhaat palat siihen, miltä itse haluaa näyttää.

Ihmissuhteet ja terveys

Demi auttaa sinua aina, kun elämässä sattuu ja tapahtuu. Se opastaa kuinka saada uusia ystäviä, miten selvittää ongelmat poikakaverin kanssa- tai löytää sellainen, miten pitää huolta ystävyydestä. Lehti osaa kertoa terveyteen liittyvistä asioista niin että juttuja ymmärtää ja niistä on oikeasti apua elämässä.

Lukijoiden omat tarinat

Lehti julkaisee jokaisessa numerossa tyttöjen omia tarinoita, lukijat pääsevät mukaan tekemään lehteä ja jakamaan kokemuksiaan muiden kanssa. Demi myös kuuntelee lukijoiden mielipiteitä, toiveita lehden sisällöstä ja ottaa vastaan juttuvinkkejä, kuten hyvän ystävän kuuluukin.

Ruokaa ja sisustusta

Demin ruoka- ja sisustusjutut ovat tyttöjen makuun, ei ankeita aikuisten hommia vaan helppoja herkkuja joita osaavat kaikki kokata. Värikkäitä ja ihania sisustusideoita omaan huoneeseen ja ekaan kämppään. Lehdissä myös upeita extra -paketteja kaikesta mahdollisesta treffailusta shoppailuun.

Artikkelin muutokset

22.7.2016: Levikki muuttunut 45535 -> 48382 ja lukijamäärä 151000 -> 133000

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista