CostumeCostume on pohjoismaissa ilmestyvä, ihan uusi huippumuodin erikoislehti.

Costumen kustantajana toimii Aller Media. Vuoden 2014 lopussa lehden julkaiseminen päätettiin lopettaa ja siirtää kokonaan pelkästään nettisivuille.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Costume tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Costumen tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Costume-lehti on lopetettu vuonna 2014.

Lehden esittelyä

Lehden sivut ovat täynnä huippusuunnittelijoiden taidonnäytteitä, uusien mallistojen parhaita paljoja ja katumuotia parhaimmillaan. Costume on muotia seuraavan trendi-ihmisen, muodin ammattilaisen ja trendsetterin ykköslehti. Costume ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muotimaailman puheenaiheet

Muotimaailman uutiset ja puheenaiheet, mikä on nyt in ja mikä on out. Mitä tapahtumia on tulossa, mitä kenenkin suunnittelijan uudessa mallistossa on, miten luodaan oma persoonallinen ja trendikäs look. Korkeatasoiset valokuvat luovat jutuista täydellisiä kokonaisuuksia, näet pienimmätkin yksityiskohdat ja sävyt.

Asuja, asusteita ja kosmetiikkaa

Lehden sivuilla esittelyssä kaikki upeimmista iltapuvuista trendikkäisiin käyttövaatteisiin. Shoppailuvinkkejä, designer -tuotteita, katumuotireportaaseja niin Suomesta kuin muualtakin Euroopasta. Lukija pääsee kurkistelemaan suunnittelijoiden ja tyyli-ikonien elämään ja vaatekaappiin. Meikkitaitelijoiden vinkit kauden trendimeikkeihin, juhlaa ja arkea varten, ohjeita, vinkkejä ja tuoteuutuuksia.

Ei pelkkää paperia

Lehden ohessa Costume toimii aktiivisena muotiyhteisönä myös verkossa, verkkosivuilla kokoontuu muodista, vaatteista ja trendeistä kirjoittavien blogiyhteisö. Muotia voit jakaa ja seurata myös monissa sosiaalisen median sovelluksissa myös puhelimella. Costume järjestää myös party-henkisiä tapahtumia suuremmissa kaupungeissa, jonne lukija voi mennä näyttäytymään ja haistelemaan muodin uusia tuulia.

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista