CosmopolitanCosmopolitan on yksi maailman suosituimmista naistenlehdistä.

Cosmopolitania julkaisee Sanoma Magazines ja se on perustettu vuonna 1999. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa eli joka kuukausi. Lukijoita on 158000 ja levikkiä 48714. Lehden päätoimittaja on Miina Lange.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Cosmopolitan tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras Cosmopolitanin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä Cosmopolitanin tarjoukseen »

Esittelyä

Lehti tarjoaa luettavaa kauneudesta, muodista, ihmissuhteista ja muista naisten asioista räväkkään ja värikkääseen tyyliinsä punastelematta ja kauhistelematta. Cosmo on urbaanin, muodista ja elävästä elämästä kiinnostuneen nuoren aikuisen naisen ykköslehti.

Cosmopolitan on monipuolinen, elämyksiä, muotia, kauneutta ja oikeaa elämää tarjoileva lehti nuorille, aikuisille naisille. Ulkonäkö ja shoppailu, kuten ystävät, harrastukset ja seurustelukin ovat tärkeitä asioita joista Cosmopolitan kirjoittaa hauskasti ja mukaansatempaavasti.

Kauneus

Kaikki kauden kuumimmista jutuista, kynsistä meikkiin, ihonhoidosta hiuksiin ulkonäöstään huolehtivalle yksilölle, jolle itseensä panostaminen ei ole ajanhukkaa. Makeimmat meikki- ja kosmetiikkauutuudet. Meikki- ja hiustrendit kuvina, runsaasti tuote-esittelyitä ja uusia ideoita. Helpot ohjeet arkimeikkiin, luksusta ja kimalletta bileisiin ja juhlapuvun kanssa, Cosmopolitanilla on tilannetajua ja aina pari vinkkiä takataskussa.

Shoppailu

Cosmo on shoppailijan unelmalehti, se esittelee kaikki oleellisen jokaisen kauden trendeistä, tiedät mitkä must -jutut ostoslistaan tulee lisätä, mitä ihanuuksia julkkikset milloinkin pukevat päälleen ja missä kannattaa käydä shoppailemassa niin kotimaassa kuin lomilla ulkomailla.

Shoppailuvinkeissä myös parhaat meikit ja ihonhoitotuotteet. Trendijutuissa kurkitaan menestyneiden muusikoiden ja näyttelijättärien vaatekaappeihin ja lookkeihin, heidän tyylejään ei ylistetä suotta ja lukija voi päivittää omaa tyyliään parhailla paloilla.

Seksi ja suhteet

Cosmopolitan juttelee rohkeasti ja avoimesti seksistä ja naisen seksuaalisuudesta, unohtamatta tietenkään miesten sielunmaailmaan ja seksiasioihin liittyviä katsauksia. Lehti käsittelee ihmissuhteita ystävyydestä treffeillä käymiseen ja seurustelusta herra oikean tapaamiseen ja parisuhteeseen.

Lehti tarjoaa vinkkejä seksielämän parantamiseen ja suhteen ylläpitoon, ystävien saamiseen ja hauskoihin juttuihin, mitä ystävien kanssa voi tehdä. Asiantuntijat auttavat ja palvelevat lukijaa vaikeisiinkin asioihin liittyvissä artikkeleissa.

Parhaat bilevaatteet ja shoppailu

Cosmo esittelee sesonkien ja huippusuunnittelijoiden uusien mallistojen parhaita paloja. Se opastaa täydellisesti istuvien farkkujen hankintaan, seksikkäimpien bilemekkojen, kenkien ja asusteiden valintaan. Cosmopolitan antaa vinkit siihen mistä täydelliset jutut löytyvät.

Kauheus ja kosmetiikka

Kauneus näyttäytyy cosmonaisille kokonaisvaltaisena asiana, pelkkä meikki ei riitä. Kun asu on oikea, hiukset ja kynnet huolellisesti laitettu, hoidetaan iho ja luodaan trendikäs meikki Cosmopolitanin neuvoilla. Kauneus tulee myös sisältä, joten lehti käsittelee sitäkin, kuinka voit tuntea itsesi kauniiksi ja olla sitä myös omassa mielessä. Muistathan myös Cosmopolitan Beauty Awardsin, joka vuosi parhaat lanseeratut kosmetiikkatuotteet kisaavat parhaasta sijata ja tähän arvosteluun voit luottaa myös omissa kosmetiikkahankinnoissasi.

Hyvinvointi ja ihmissuhteet

Erityisesti Cosmopolitan on ryhtynyt panostamaan hyvinvointiin, itsestä huolehtiminen on paljon muutakin kuin ulkonäöstä huolehtiminen. Lukijat ovat ottaneet omakseen Body Love -osion, jonka jutut käsittelevät vartaloa, mieltä, itsetuntoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Osio tukee kiireisen arjen keskellä hienoilla tarinoilla ja helpoilla vinkeillä lukijoitaan. Cosmopolitan on aina myös rakastanut ystäviä ja miehiä, ihmissuhteet ovat tärkeitä aina deittailun aakkosista naisen seksuaalisuuteen ja ystävyyden kiemuroista työkavereihin.

Cosmopolitan tablettilehti

Uutuutena Cosmopolitanin juuri aloitettu sähköinen versio, joka on räätälöity suositulle iPadille. Lehti kääntyy sekä vaaka- että pystymuotoon. Tablettilehteä voi tilata irtonumeroina tai kausittain, kuten perinteistäkin lehteä.

Artikkelin muutokset

24.6.2016: Levikki pudonnut 56880 -> 48714 sekä lukijat 188000 -> 158000
8.4.2016: Kerrottu ilmestymistahdista

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 4, keskiarvo: 4,75 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista