Antiikki & DesignAntiikki & Design on antiikkiharrastajien oma erikoislehti, monipuolinen sisältö upeine kuvineen houkuttelee lukijaa omassa antiikkiharrastuksessaan ja unelmissaan.

Lehti keskittyy kestävyyteen, tyyliin, historiaan ja kaikkeen, minkä arvo säilyy. Asioihin joilla on oma historiansa ja oma tarinansa kerrottavana.

Lehti on aiemmin tunnettu nimellä Antiikki. Vuonna 1991 Sanoma Magazines osti lehden ja muutti nimeksi Glorian Antiikki. Vuonna 2014 uudeksi omistajaksi tuli Fokus Media Oy ja muutti nimeksi Antiikki & Design. Lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuoden aikana. Lukijoiden määrä on 101000 kappaletta.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

Antiikki & Design tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta paras Antiikki & Designin tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Alkufiiliksiä

Antiikki & Design -lehti on erikoistunut antiikin, keräilyn, taiteen ja designin aloihin. Omalta alaltaan ainoa lehti Suomessa. Lehden aiheisiin kuuluvat mm. antiikkipörssi, käyttöklassikko, ruokapöydän klassikot, huutokaupat, messut ja tapahtumat.

Ihmisiä ja esineitä

Esittelyssä taidemaalareita ja muotoilijoita töineen ja tyyleineen kautta aikojen. Osiossa esitellään myös entisöintikeinoja vanhojen esineiden ja huonekalujen asianmukaiseen kunnostukseen ja sivutaan historiankirjoihin kirjoitettuja hetkiä esineiden kautta. Esittelyssä niin talonpoikaishuonekeluja kuin kristalleja ja posliiniakin, rakennuksia mummonmökeistä linnoihin ja kartanoihin. Eri aikakaudet esiintyvät lehden sivuilla sulassa sovussa ja kauniina kuvina.

Ajankohtaista

Ajankohtaista -osio esittelee antiikkimaailman merkittävät tapahtumat, huutokaupat ja messut. Kolumnistit kirjoittavat kiinnostavista aiheista, Antiikki & Design esittele myös hyviä ostoskohteita, joihin lomallakin kannattaa matkustaa etsimään omia antiikkiaarteita ja täydennystä kokoelmiin tai unelmien sisustukseen. Lehden asiantuntijat vastaavat myös lukioiden kysymyksiin antiikkia koskien, ellet tunne hallussasi olevien esineiden tyylejä ja ikää, saat takuulla asiantuntevan vastauksen.

Koteja ja tiloja

Koteja ja tiloja -osio lehdessä esittelee kauniita historiallisia kohteita kunnostetussa loistossaan. Siihen kuuluvat myös perinnerakennusten nykykäyttö, upeat antiikkiharrastajien kodit niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lehden mukana lukija pääsee näkemään paikkoja, aikakausia ja paloja elävien ihmisten elämästä, joihin muuten voisi olla mahdoton päästä. Merkittäviä restaurointikohteita on ilo seurata lehden sivuilla ja huomata, että ihmiset osaavat arvostaa myös menneiden aikojen kauneutta, kulttuuriperinnöstä puhumattakaan.

Lehden esittely

Esittelen tässä Antiikki & Designia. Lehden numero on 6/2013, jossa on yhteensä 84 sivua.

Lehdessä on mm. seuraavia aiheita:

03 Pääkirjoitus
07 Tusina
12 Pellolta palttinaksi
18 Tyyliä, valtaa ja tilaa
20 Outo lintu
24 Historia haarukassa
30 Tähtien kimallus
34 Vaalin rakennettua perintöä
38 Rannan suuri valkoinen
44 Huvilan ullakolla
48 Listoituksen salat
50 Komian tähären
56 Linna, katu ja kaupunki
61 Harri Kalha
62 Löylyn lumo
66 Mikä missä milloin
67 Luupin alla
68 Janne Koskinen
69 Keppi teki herrasmiehen
70 Pintaa syvemmältä
70 Minne mennä?
71 Kirjaherkkuja menneiltä ajoilta
72 Liikkeessä
73 Markkinoilla
74 Kepeää eleganssia
79 Vastaa ja voita
82 Minun antiikkini

Artikkelin muutokset

26.9.2016: Lisätty ilmestymistahti

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista