7 PäivääJokaviikkoinen viihdepaketti, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Seiskan julkaiseminen on aloitettu vuonna 1992 ja sitä julkaisee Aller Media. Lehti ilmestyy torstaisin eli yhden kerran viikossa. Levikkiä on 170867 ja lukijoita 383000. Lehden päätoimittaja on Eeva-Helena Jokitaipale.

Tarjous, tilaus ja tilaajalahja

7 Päivää tarjouksessa saat mukana hienon tilaajalahjan. Katso alapuolelta uusin ja paras 7 Päivän tarjous. Voit tilata lehden myös lahjaksi.

Siirry tästä 7 Päivän tarjoukseen »

Lehden esittelyä

Koko kansa salarakkaaksi itseään tituleeraava lehti on juuri sitä, mitä se sanookin olevansa. Seuraa ajan tasalla julkisten elämän juonenkäänteitä, lue uusimmat juorut ja paljastukset runsaasti kuvitetusta seiskasta.

Pakoa arjesta

7 Päivää –lehti päästää lukijansa viihteen maailmaan, tarua ihmeellisempiin juonenkäänteisiin ja julkkisten elämän kohokohtiin kuten häihin joihin lehden mukana pääsee kuokkimaan ja ihastelemaan. Kotimaiset tähdet ja julkkikset pitävät seuraa kansainvälisille kollegoilleen jokaviikkoisissa coctailjuhlissa, joista ei draamaa ja salamavalojen säihkettä puutu.

Osallistu Seiskan tekoon

7 Päivää on erittäin suosittu lehti lukijoiden osallistumisen kannalta, he kantavat kortensa kekoon bongailemalla julkkiksia viheistä koottavaan Kääk- palstaan, lähettelevät hauskoja kuvia, vitsejä ja saavat myös avata sanaisen arkkunsa kannustaakseen ja arvostellakseen omia suosikkijulkkiksia.

7 Päivää ei jätä ketään kylmäksi

Jutut käsittelevät tasapuolisesti niin tv- kuin teatteritähtiäkin, muusikoita iskelmäartisteista rokkareihin, politiikan puhutuimpia nimiä, malleja ja urheilijoita. Hauskuus Seiskassa onkin se, että joka numerosta löydät takuulla monta tuttua nimeä ja kasvoa, osasta sinulla on jo vankka käsitys ja mielipide, osaan tutustut Seiskan kautta.

TV-liite

7 Päivää –lehden kaksikymmentä vuotta kestäneen julkaisukauden aikana yhdeksi tärkeimmistä sisällöistä on muodostunut TV-liite. Seiskassa on edustettuna kaikki kanavat koko viikoksi. TV-liite antaa myös leffavinkkejä, pienet ja ytimekkäät kuvaukset auttavat sinua päättämään, mille kanavalle mihinkin aikaan itsesi klikkaat.

Artikkelin muutokset

5.7.2016: Kerrottu lukijamäärästä
4.4.2014: Kirjoitettu esittelyä

Anna pisteet lehdelle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Arvostele tai kerro kokemuksista